Elsa06 gozdeee41 38+1 3.300 kilosu dün gittim kanala yerleşmiş baya aşşadaymış artık 39 haftayı göremeyeceğimi söyledi doktor sancılarım var biraz biraz
Zekiye_az gozdeee41 benimki 39+2 kilosu 2900 civarı sancım yok kanala da yerleşmemiş artık ne zaman gelmek isterse zaten biraz daha kalsın kilo alsın
Sinemkarakad gozdeee41 38+4 gece kasılmalar prlvik bacak ağrısı var henüz başka belirtimiz yok cuma günü kontrolümüz var normal doğumu bekliyoruz 🫶🏻
GulsahY_ gozdeee41 Birebir Aynıyız .bu akşam surekli toplaniyi karnimda Cumadan beri 3 gun nişanım geldi.bakalim o ne zaman gelecek . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Yavru-kus Elsa06 benim sancılarım 35 den beridir var ama yalancı sancılar bebek tam kanalda beni çok rahatsız ediyor sürekli toplanıyor ve kasıklarıma sancı giriyor artık zor yürüyorum diyebilirim ama gelen giden yok 37+3 olduk
Yavru-kus Elsa06 ama benimkinin kilosu önde 36 da 3400 dedi doktor o yüzden bu hafta gelmesi için çabalıyorum ama yok inşallah 40 a kalmaz sağlıcakla gelir
Kubralina12 Elsa06 senin iyi canım maşallah ağrılar da normal doğum kanalına girdiği için güzel yanı herşey maşallah hareket yap araştırıp yürüyüş yaparken doğumun kolay olsun acılman artsın gelir seninki ben kızımı 39 da normal doğurmuştum
Tugcedora Yavru-kus benimde öyle hep aşağıdaydı zaten de büyüdükçe yürümek gerçekten zorlaştı 35 de nts de sancım çıktı bir korktuk ama 37olduk şükür bi 1 hafta daha dayansa iyi olacak kilosu da az biraz kilo alır en azından 🤭
merveecoskunn Sinemkarakad Aynıyız cuma muayene var 39 dayız ama ne sancı var ne nisan ara ara standar karın bacak o kadar
Serpil_07 gozdeee41 37+2 yiz ayakta durunca belim ağrıyor hemen. Normal doğumu bekliyoruz inşallah her şey yolunda gider bebişlerimize kavuşuruz sağlıkla ve kolaylıkla 🥰
balasininanasi gozdeee41 38 + 6 Kilosu 3150 imiş. Ama kanala vs girmemiş daha bekliyoruz bakalım 🤷🏻♀️
eceyc314 gozdeee41 37+0 olduk bugün kontolümüzde vardı tam 3 kilo kızım. 38+1 de sezaryen olacağım. Suyum Fazla olduğu için ağrılarım ekstra fazla oluyor. Çok baskım var. Bir hafta daha dayanmaya çalışacağız😅
Ciwan-76 gozdeee41 bizde 37+6yız ama saat 12 ye az kaldı 38+0 desek daha doğru olur 😅 yarın kontrolümüz var sizleri de çağırdılar mı? Çatı muayenesi mi yapılacak acaba? Kontrolden sonra burda kilo vs güncel bilgileri eklerim en son geçen hafta 37+0 da 3100dü kızım😘
gozdeee41 Ciwan-76 maşallahh ben çatı muaynesi olmadım mecburi sezeryan olucam bebiş kilosu onde oldugu için😇
Elifsekerli Tugcedora ay resmen aynıyız benimde 34’te 35’te sancılarım çıktı yarın 37 oluyoruz bi hafta daha dursada kilo alsa azcık daha. 36’da 2600 demişti doktor minnoş daha çok küçük 🫠
Hemsire2727 gozdeee41 37+0 3 kiloyuz daha önce gelisimimiz ilerde olduğu için kilo almaması için cabalamistik ama iki gün önce kontrolde normal doğum yapmamin zor olduğu söylendi karar bana bırakıldı bizde riske atmamak icin hafta içi gidip sezeryan günü alcaz🙈