• Sağlık
  • kizlar acil bakabilir misiniz bebegimle ilgili 🥺

Ben kulak çöpünü zeytin yağı sürüp az bişey poposuna sürmüştüm deliğini yumuşattım sonra hemen yaptı

muzzgann geçmiş olsun canım çok büyük bi ihtimalle mamadan olmuştur oğlumda aynı şeyi bende yaşadım hipp combiotic kullanmaya başladıktan sonra düzeldi bayağı bi mama değiştirdim bazısı kqbız yaptı bazısı ishal

Rabia98 mamadan mi dersiniz ya 🥺 mama degistiriyim o zaman aptamil kullaniyoruz biz de 🥺 fitil vermem icin kucuk mu peki versem mi

muzzgann merhaba güzel anne. Telaş yapma çok normal. Gaz sıkıştırmıştır veya mamadan da olabilir. En doğalı zeytinyağı. Hiçbir zarar vermez. Alttan şırıngayla yapamadığı zamanlar verebilirsiniz. Karnına masaj yaparakta rahatlatırsanız kolaylıkla yapıcaktır. Gaz damlaları veya başka türlü ilaçlar bağırsak florasını bozuyo ve hiçbir faydasıda olmuyor. Aynı zamanda rezene kimyon anason tohumlarını. çay şeklinde satılanlar değil güvendiğiniz bi aktardan tohum şeklinde alıp hergün için hem sütünüz artar hem bebek rahatlar ve rahat uyur. İnşallah iyi gelir hayırlı akşamlar.

muzzgann ilk maması aptamildi ve bayağı kabız yapmıştı ben öyle olunca poposuna zeytinyağı sürdüm bide gece eczaneye gittik söyledim fitil verdiler kullandım zaten yarısını yada çeyreğini kullanmıştım öyle demişlerdi yaptı mamayıda hemen değiştim zaten

HilalYzmr ayyy cok tesekkur ederim 💕💕 dediklerinizi edineyim bir an once cok sagolun 🥺💞

Rabia98 anladimm peki fitili nasil kolay uyguladiniz ben cok cekiniyorum 🥺 canini yakarim yanlis bisey yaparim diye

muzzgann canım bende aptamil pre kullanıyordum zaten yenidoğanlarfa en iyisi sağlıklısı o ama kızımdada kabızlık yaptı cok zorladı doktorum özel mamaya gecmemi söyledi kabızlık icin özel mamalar var, ben aptamil comfort almaya başladım ve herşey cözüldü rahatladık ama sanırım türkiyede pek bulunmuyor yazın ben bulamamışdım🙄 ama genel olarak kabızlık icin olan özel mamalardan comfort yazanları tercih edebilirsiniz

muzzgann Canım ablam yeni dogum yaptı 1 buçuk aylık oldu yeğenim şimdi o da yapamamıştı mamasının içine yarım çay kaşığı zeytinyağı koy öyle içsin mamayı sonra çok güzel yapıyorlar tabi popişine de zeytinyağı sürünce de iyi geliyor mama da kabız yapıyorsa onu da değiştirmek gerek

muzzgann ben kimyon çayı için ben şekersiz ve soğuk içtim fayda etmedi şekerli ve sıcak içince akşam içtim sabah bebek söktürdu ve sütum çoğaldı kesinlikle deneyin

muzzgann sadece anne sütü alan bebekler için 10 gün e kadar kaka yapamaması normal demişti doktor bize bana kalırsa fitil vermeyin hemen daha 1 gün olmuş fitille kaka yapmaya alışırsa bağırsak tembelliği olur zeytinyağı nı karnına da masaj yaparsanız rahatlar

muzzgann 7 8 gune kadar yspmamasi normal cay kasigiyla zeytin yagi verin yada kulap pamuguna zeytin yagini surup makat bolgesine gezdirin