- Düzenlendi
muzzgann Merhaba,kovaya su doldurun ve bebeği içine koyun boynundan altı suda kalsın 10-15 dk bekletin su kaka içinde olacak ama yinede almayın iyice sökülsün sonra yıkarsınız
muzzgann Merhaba,kovaya su doldurun ve bebeği içine koyun boynundan altı suda kalsın 10-15 dk bekletin su kaka içinde olacak ama yinede almayın iyice sökülsün sonra yıkarsınız
Ben kulak çöpünü zeytin yağı sürüp az bişey poposuna sürmüştüm deliğini yumuşattım sonra hemen yaptı
yeschef-13 cokkk tesekkur ederim hemen deniycem 🥺💕💕
muzzgann merhaba güzel anne. Telaş yapma çok normal. Gaz sıkıştırmıştır veya mamadan da olabilir. En doğalı zeytinyağı. Hiçbir zarar vermez. Alttan şırıngayla yapamadığı zamanlar verebilirsiniz. Karnına masaj yaparakta rahatlatırsanız kolaylıkla yapıcaktır. Gaz damlaları veya başka türlü ilaçlar bağırsak florasını bozuyo ve hiçbir faydasıda olmuyor. Aynı zamanda rezene kimyon anason tohumlarını. çay şeklinde satılanlar değil güvendiğiniz bi aktardan tohum şeklinde alıp hergün için hem sütünüz artar hem bebek rahatlar ve rahat uyur. İnşallah iyi gelir hayırlı akşamlar.
muzzgann canım bende aptamil pre kullanıyordum zaten yenidoğanlarfa en iyisi sağlıklısı o ama kızımdada kabızlık yaptı cok zorladı doktorum özel mamaya gecmemi söyledi kabızlık icin özel mamalar var, ben aptamil comfort almaya başladım ve herşey cözüldü rahatladık ama sanırım türkiyede pek bulunmuyor yazın ben bulamamışdım🙄 ama genel olarak kabızlık icin olan özel mamalardan comfort yazanları tercih edebilirsiniz
muzzgann ben pişik kremi veya zeytin yağı sürüyorum bolcana öyle koyuyordum hisetmiyordu bile☺️
muzzgann ben kimyon çayı için ben şekersiz ve soğuk içtim fayda etmedi şekerli ve sıcak içince akşam içtim sabah bebek söktürdu ve sütum çoğaldı kesinlikle deneyin
muzzgann bebegede bı çay kaşığı şekersiz verebilirsin demişti doktor
Fatma_ecem4 simdi denemeye kalkiyorum cok sagolunnn 💕🥺
muzzgann sadece anne sütü alan bebekler için 10 gün e kadar kaka yapamaması normal demişti doktor bize bana kalırsa fitil vermeyin hemen daha 1 gün olmuş fitille kaka yapmaya alışırsa bağırsak tembelliği olur zeytinyağı nı karnına da masaj yaparsanız rahatlar