Anneeadayi3 benımde öyle oyuzden sordum bende 30. Haftadayım dün kontrolde bıkere dolanmıs ama hıc sıkıntı etme dedı yınede tedırgın olmadım degıl . Bılmedıgım ıcın sanırım

Nur8948 bastırmak istedi doktorum istemediğimi söyledim daha sonra kum torbasını 10 dakika tutturdum o kadar

Nur8948 bana ameliyathaneden çıkmadan yapmışlar sonra da hemşire geldi rahim kontrolü yaptı doğumdan 40 gün sonra da ben gittim doktorum baktı

Nur8948 ay hayır saçmalamasınlar ve abartmasınlar valla ameliyathaneden çıkmadan kendime gelmeye başladım her şeyi hatırlıyorum bebeğimi gayet güzel şekilde emzirdim sonda takılırken veya karına bakılırken acımadı ayağa kalktım direk 6 saat sonra ve bebeğim ağladiginda kalktım kendim baktım asla sezeryan abarttiklari kadar bir şey değil

Nur8948 hayır benim doktorum sürekli kontrol etti kendi görmek istedi bırakmadı hemşirelere ebelere

Yazmelegi_ ben ameliyathane den çıktığımda kum torbası vardı birşeyler yapılmıştı zaten ama doktorum 3-4 saat sonra da bakmak istedi kabul etmedim sorun etmedi açıkçası

Bende ilkini genel anestezi olmuştum sondayı uyuttuktan sonra takmışlar uyanmadan çıkarmışlar hiç bilmiyorum bile ağrıyla da uyanmadim asla çünkü ağrı pompası diye birşey takiliydi kolumda ve ağrı oldukca ağrı kesici veriyordu ameliyathanenin kapısından çıkarken odaya gidene kadar olan süreçte uyanmaya başlamıştım bebeğimi de hemen emzirdim