Anneeadayi3 yaaa buna çok sevindim canımmmmmm 😍😍😍 genel anestezi sonrası kötü bir durum yaşamamışsın maşallah. Şimdi biz soru sormaya başlayalım mı 🤭 rahime bastırma işi oldu mu acaba sen uyurken mi yaptılar cnm ?

Anneeadayi3 benımde öyle oyuzden sordum bende 30. Haftadayım dün kontrolde bıkere dolanmıs ama hıc sıkıntı etme dedı yınede tedırgın olmadım degıl . Bılmedıgım ıcın sanırım

Nur8948 bastırmak istedi doktorum istemediğimi söyledim daha sonra kum torbasını 10 dakika tutturdum o kadar

Nur8948 bana ameliyathaneden çıkmadan yapmışlar sonra da hemşire geldi rahim kontrolü yaptı doğumdan 40 gün sonra da ben gittim doktorum baktı

Nur8948 ay hayır saçmalamasınlar ve abartmasınlar valla ameliyathaneden çıkmadan kendime gelmeye başladım her şeyi hatırlıyorum bebeğimi gayet güzel şekilde emzirdim sonda takılırken veya karına bakılırken acımadı ayağa kalktım direk 6 saat sonra ve bebeğim ağladiginda kalktım kendim baktım asla sezeryan abarttiklari kadar bir şey değil