Merhaba kızlar bilen bilir genel anestezili bir doğum istiyordum doktorum sağolsun herşeyi bana bıraktı istediğim gibi bir doğum geçirdim
Öncelikle dün 8.30 da yatışım yapıldı sabah herşey yolunda giden bir hamilelikti kordon dolanması herhangi bir sorun oluşturmadi 11de doğuma alındım genel anestezi istediğim için kimse ısrar etmedi spinal diye çünkü en başından beri o ağrıları ilk başta çekmeyi düşünüyordum asla düşünüldüğü söylendiği kadar kötü değildi evet uyandığımda ağrıyla uyandım ama odaya geçince ağrı kesilcileri hemen yaptılar ve en büyük şey kafada bitiyor asla narkozun etkisinde değildim kendimdeydim uyanır uyanmaz sondayı da uyumadan önce taktılar asla düşündüğüm gibi birşey değilmiş hiç acımıyor çıkarırken de takarken de çok kafamda buyutmusum 6 saat sonra ilk yürümeye kalktım sondayı çıkartıp ilk yürüyüşüm o kadar kötü değildi başım falan dönmedi gayette akşamları yürüyüşe çıktım hep koridora merdiven bile çıktım dikis yerimde sızılar var ama olucak tabiki başardığım için çok mutluyum bebişimde bende çok iyiyiz şükür sorularınızı yanıtlarım girdikçe 🤗