Lavinya21 ilk zamanlar nioli beni de güzel koruyodu şimdi vücut serklaj ipini kabul etmiyormus. Daha oncekilerde evet ikizdi bel agrisiyla gittim 26.haftada direk yatış verdiler

Lavinya21 şükür geceleri uyuyabiliyorum bel ağrım kasilmam çok yokta halsizlik var üzerimde genel anlamda bir de biraz çatı ağrısı yaşıyorum onun dışında iyiyim 34+2 yim 37 de doğum olacak Allah nasıp ederse ve oğlum hala isimsiz 😁 bu arada eşyalar yıkandı utulendi ama hastahane çantası hala hazır değil yarın hazırlarım büyük ihtimalle 🥰

Lavinya21 5. Gebelik ama 3. Sezaryen olacak Allah nasıp ederse ya kayıplarım var şekerim var ve plesentam aşağıda biraz riskli hamileyim doktor o yüzden çok bekletmek istemiyor hayırlısı olsun 🥰🤲

Lavinya21
        Hazırlıklar bitti aşkoo, bebişi bekliyoruz. Belim çok ağrıyor 😣 ayakta kalınca bebek baskı yapıyor ah ah

Sermec27 yaa sağlıkla hayırlısıyla gelsin minik inşAllah kaçıncı haftada alacak doktor doğuma

beyazkalp öyle vallahi tabi doktorumla konuşacağım tekrar detaylı bir şekilde her an normalde yapabilirim benim işim hiç belli olmaz 😄

Lavinya21 Amin inşallah 37 de alırım dedi bakalım kontrol var cumartesi belli olur net tarih 🥰