Lavinya21 Sırt , göbek, kalça ve bacak ağrılarının başladığı o dönemin çok içindeyiz sanırımm gece uykuları haram oldu bana 🤷sizde durumlar nedir hazırlıklar bitti mii hamişleer?❣️
beyazkalp Lavinya21 tam 35 haftalık olduk bütün hazırlıklar tamam hastane çantası da hazır sezeryan günümü bekliyorum sabırsızlıkla 👶🏻🩷😊
semra2598 Lavinya21 benimde tüm hazırlıklar tamam. 30. Haftadan beri nst de sancı çıkıyor bugün 35 haftalık olduk gene sancı çıktı ve 1 cm açıklık var. Dua edin kızlar en azından 1 hafta daha geçsin sağlıklı olsun oğlum 💙😭 ayrıca bacaklarım çok ağrıyor hareket edemiyorumm. Goguslerimde karnimda bu aya kadar çatlak yoktu oralarda catlakta çıkmış. Yeterki bebeğim sağlıklı olsun da hiç önemi yok 🥺🥺
Ozgednc Lavinya21 34+1 Valiz hazır arabaya koyduk ne olur ne olmaz erken doğum riskim var diye hazırda dursun dedik hastane bize uzak çünkü ☺️ kasilmalarim var akşamları ozellikle,ama nstde 50yi geçmiyor sancı bugün doktor kontrolümüz vardı enfeksiyon var malesef gene 🙄
Sermec27 Lavinya21 şükür geceleri uyuyabiliyorum bel ağrım kasilmam çok yokta halsizlik var üzerimde genel anlamda bir de biraz çatı ağrısı yaşıyorum onun dışında iyiyim 34+2 yim 37 de doğum olacak Allah nasıp ederse ve oğlum hala isimsiz 😁 bu arada eşyalar yıkandı utulendi ama hastahane çantası hala hazır değil yarın hazırlarım büyük ihtimalle 🥰
Lavinya21 beyazkalp yaa sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz 💞 tatlı heyecanlı bekleyişlerdesiniz sizde
Busaltun Rynryn sancıları nasıl anlıyosunuz ben 36 ya yaklaştım hiç ağrı sızı sancı yok gelmek mi istemiyor galiba içerisi iyi 🥲
Fasulyeninhikayesi Yarin 33 haftalik oluyoruz bacak agrisi kaburga batmasi kasik agrisi birde cati agrisi var yurumek de zorlaniyorum is yapmak zaten zor ama olsun bunlar gecici bebeklerimiz sağlıkla gelsin insallah 🤲🏻🤰🏻❤🌺
Lavinya21 Fasulyeninhikayesi valllahi sabaha kadar bebeğin başında uykusuz kalmaya razıyım yeterki ağrılarım olmasın yaa
Lavinya21 semra2598 sağlıkla hayırlısıyla gelsin minik🌺 kalbini ferah tut benim teyzem 34. Haftada doğum yaptı bebeği birgün bile hastanede kalmadı aldı eve getirdi dert etme kalbin ferah olsun❣️
Lavinya21 Ozgednc enfeksiyon illeti hicmi bitmez yaa bende o durumdayım 🤷 gece doğum baslarsa heyecandan eşyalari evde unutmamak için en iyisini yapmışsınz😂
Kubra912 Ozgednc enfeksiyon var diye normal doğuma engel olur gibi bişey söyledimi doktor bende de var hiç geçmiyor herşeye dikkat etmeme rağmen sırf bu yüzden normal doğum yapamazsam diye korkuyorum
Ozgednc Lavinya21 Bana artık ne nioli yağı ne sirkeli su ne hijyen hiç birşey fayda etmiyor zıkkım. Kesin unuturuz yada doktora muayene gittiğimizde ansızın doğuma alsa ev 1.5 saat uzaklıkta 😁 daha önce başıma geldiği için tecrübeliyim
Lavinya21 Ozgednc ayy öncekide mi aniden geldi 😄 nioli yağı bende az çok gördüm etkisini yaa fitil falan etki etmedi banada
Ozgednc Lavinya21 ilk zamanlar nioli beni de güzel koruyodu şimdi vücut serklaj ipini kabul etmiyormus. Daha oncekilerde evet ikizdi bel agrisiyla gittim 26.haftada direk yatış verdiler