• isimler
  • Bir isim problemi de benden

_ozlmm yani koyamazsınız gibi demiyor ama aşırı manipüle ediyor insanı

Momybaby ailelerimiz değil ama çevremiz arkadaşlarımız falan hep dalga geçerdi bulduğumuz isimlerle en son eşimle bulduğumuz ismi uzun bi süre kimseye söylemedik biz emin olduktan sonra çevremizle paylaştık

Momybaby bizde lina koyacağız çok kibar naif bi isim arapçada hurma fidesı yunancada zeytın tacı anlamları da güzel bu çocuğu kaynanan doğurmuo siz karar verın ismine

Limonlukekkk evet anlamı ve kulağa çok güzel geliyor , işte manipüle ettiği için acaba güzel değil mi diye şüphe ettiriyor

Momybaby sizde çocuk dogana Kadar daha isim karar vermedik filan diye gecistirin herkesi kimseye bişey söylemeyin. Haliyle herkes yorum yapıyor siz soylediginiz için.soylemeyin en güzeli

Momybaby kesnlkle öyle. İnsanın içindekş hevesi kırmaktan başka birşeye yaramaz böle insanlar.

Bizde Aybars koyacağız aygaz falan diyor büyükler ama çokta önemli değil ben öyle olmasını istiyorum

Momybaby siz eşinizle netleşene kadar kimseye söylemeyin karar veremedik bakıyoruz diyin. Net karar verince sonlara doğru söylersiniz kafanızı karıştıramazlar

Momybaby bence siz belirleyin çocuk doğunca babası gitsin yazdirsin kimliğe insanlara öyle söyleyin ismi bu diye, ben hiçbir şey demiyorum şimdilik akrabalara şunu düşünüyoruz vs. Diye
          Herkes bi şey olsun istiyo sonuçta o sizi göreviniz

ebruus sormuyorum, düşündüğüm isimleri söylüyordum

marsuk34 öyle yapacağım saflık bende her çevreme düşündüklerimi bile söyledim