Bir isim problemi de benden
Momybaby söylemeyin sizde. Kesşn karar verdiğinizde bu olcak diyin kimseyi ilgilendirmez sonuçta.
Annesinin1tanesi çok sevdiğim yakınımda bunu söyledi koy ve bitti bu olacak de diye, bende hata şu ismi düşündük diye çevremize söyleyince ağzı olan konuştu
Momybaby ailelerimiz değil ama çevremiz arkadaşlarımız falan hep dalga geçerdi bulduğumuz isimlerle en son eşimle bulduğumuz ismi uzun bi süre kimseye söylemedik biz emin olduktan sonra çevremizle paylaştık
- Düzenlendi
Momybaby bizde lina koyacağız çok kibar naif bi isim arapçada hurma fidesı yunancada zeytın tacı anlamları da güzel bu çocuğu kaynanan doğurmuo siz karar verın ismine
Limonlukekkk evet anlamı ve kulağa çok güzel geliyor , işte manipüle ettiği için acaba güzel değil mi diye şüphe ettiriyor
Momybaby kesnlkle öyle. İnsanın içindekş hevesi kırmaktan başka birşeye yaramaz böle insanlar.
Bizde Aybars koyacağız aygaz falan diyor büyükler ama çokta önemli değil ben öyle olmasını istiyorum
Momybaby bence siz belirleyin çocuk doğunca babası gitsin yazdirsin kimliğe insanlara öyle söyleyin ismi bu diye, ben hiçbir şey demiyorum şimdilik akrabalara şunu düşünüyoruz vs. Diye
Herkes bi şey olsun istiyo sonuçta o sizi göreviniz
Amine_Sultan arkadaş çevremizde bile dalga geçen oldu şaka gibiler