• isimler
  • Bir isim problemi de benden

Kızlar, kayınvalidem ne isim söylesem beğenmiyor tutturmuş eski Türkçe isim bulup koymamıza hani kökenine bile karışıyor, biz bunu beğendik diye söyleyince burun kıvırıyor, sadece o da değil çevremizdeki bazı arkadaşlarımız bile o ne öyle diye dalga geçen bile oluyor , istemsizce çok etkileniyorum, bahsettiğim isimler de Lina , elisa tarzı isimler

y___e eşim hiç etkilenmiyor o beğenince çok güzel diyor etraftakilere de bende sıkıntı oluyor işte sanki ismi koyup sonradan pişman olacakmışım gibi hissettiriyorlar

Momybaby Çokta hoş isimler boşverin siz ne dediklerini Lina ismini bende çok beğeniyorum kızımın adını ada koyacağız ikinci isim Lina istedim ama sonra vazgeçtim tek isim olsun ikinci isim zaten fazla kullanılmıyor diye ☺️

_ozlmm yani koyamazsınız gibi demiyor ama aşırı manipüle ediyor insanı

Momybaby ailelerimiz değil ama çevremiz arkadaşlarımız falan hep dalga geçerdi bulduğumuz isimlerle en son eşimle bulduğumuz ismi uzun bi süre kimseye söylemedik biz emin olduktan sonra çevremizle paylaştık

Momybaby bizde lina koyacağız çok kibar naif bi isim arapçada hurma fidesı yunancada zeytın tacı anlamları da güzel bu çocuğu kaynanan doğurmuo siz karar verın ismine

Limonlukekkk evet anlamı ve kulağa çok güzel geliyor , işte manipüle ettiği için acaba güzel değil mi diye şüphe ettiriyor

Momybaby sizde çocuk dogana Kadar daha isim karar vermedik filan diye gecistirin herkesi kimseye bişey söylemeyin. Haliyle herkes yorum yapıyor siz soylediginiz için.soylemeyin en güzeli

Momybaby kesnlkle öyle. İnsanın içindekş hevesi kırmaktan başka birşeye yaramaz böle insanlar.