OzgeDgnp Deletedmom667 bi iki kişi kafamı karıstırdı,bir önceki degerle yeni deger arasındaki artısa azalısa göre saglıklı olup olmadıgını söylemek icin isteyebilir oyle ultrasyona alır dediler kafamı karıstırdılar
Sarem GizemSckn Allahımm çok aminnn inşallah hamissindirrr 😍😍😍. Ben teste baktım gece 2. Çizgi var ama silik pek önemsemedim çünkü olsa anında çıkardı dedim
newmomB Sarem ayyyyy canım sanki sen bu ay hamilesin yaaa 😍 inşallah bakalım hayırlı haberlerini alırız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ben ne düşüneceğimi bilemiyorum ya bakalım loruna bıraktım artık yarın BAT hayırlısı artık
Beyazlale Kizlar merhaba bemde adete dört gun kala yaptirmistim 4.47 cikmisti adet gunum yarin aksama dogru tekrarliycam kan testini bakalim ne cikicak
Sarem GizemSckn bende hala adet olmadım canım geçen ay yumurtlamadan 10 gün sonra oldum bu ay 12. Günüm. Akıntım hala var bazen kasık agrım oluyo
GizemSckn Sarem Beklenen adet tarihimiz aynıydı ya kuzu 9u ben stres den erken oldum biraz 😊 kısmet değilmiş 🤷♀️ Hala diyorumki inşAllah adet kesilir 😄 Neyse canım inşAllah sen adet olmazsın hayırlı haberler alırsın yeniyılın ilk ayında 🤗
Sarem GizemSckn inşallah olmamda hamileyimdir bu ay kırmızı kart görmekten korkmuyo değilim 😁. Rabbim nasip etsin ikimizede inşallahh