Sarem GizemSckn inşallah olmamda hamileyimdir bu ay kırmızı kart görmekten korkmuyo değilim 😁. Rabbim nasip etsin ikimizede inşallahh
Muzaffer GizemSckn son hamileliğimde maalesef kaybetmiştim onları ama beta hcg değerlerim adete bir hafta kala 24 çıkmıştı. Yani çıkıyor ama adete bir gün kala çıkar diye düşünüyorum . Hadi inşallah bakalım
RabiaMm Sarem kişiden kişiye değişiyor mu acaba tatlım? Benim diğer hamileliğimde hiç öyle beyaz akıntı gelmemişti, sarı renkte gelmişti??
Sarem RabiaMm Büyük ihtimal değişiyor canım çünkü benim ilk hamileliğimde olmamıştı diye hatırlıyorm . Ve hamilelik belirtileri bile değişiyor insanda.
Krasivyy GizemSckn ilk gebeliğimde adetim 20 sindeydi 16 sında kanda görmüştük hafif lekelenmem olunca şüphelenip gitmştim sağlıkçı olduğum için anlamıştım yerleşme kanamasını ama bu gebeliğimde yerleşme kanaması olmadı öğrendiğimde 2 aylık olmuştu 😂
Dilek25 GizemSckn canım herkese aynı değil demek ki ben adete 4 gün kala yaptırdım sonuç 2.00 çok üzüldüm olmadı diye. Adetim 5 gün gecikti kan sonucu 1604 geç döllenme sanırım
GizemSckn Dilek25 Adına sevindim canım Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin inşAllah canım 🙏 Ben adet oldum sonu geldi bile kısmet diğer aya 🤗🙏
HandanPeker GizemSckn regl dönemine 2gun kala yaptım çift çizgi cıktı ama bulanikti kan verdim gebelik cıktı ama erken olduğu icin değeri düşüktü 1 hafta sonra gel dedi 10 gun sonra evde tekrar test yapip oyle gitmistim ve çizgi daha netti
Tppp Mommerve merhaba benimde değerim 5 gün gecikmeye rağmen 40 cıktı acaba gev döllenme midir 😰 üzüldüm cok