Mommerve GizemSckn bende çıkmadı geç döllenme veya geç yumurtlama da bir gün önce çıkmıyo bende negatif çıktı adet gecikmesinden 5 gün sonra ancak pozitif çıktı oda çok düşüktü çok şükür 6 haftalığız şimdi 🥰 bence bekle derim insan üzülüyor çünkü negatif olunca inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım❣️
GizemSckn Mommerve Sağol canım inşAllah vardırda geç öğrenirim 🙏 Sende sağlıkla kucağına al inşAllah canım ❤️
Tppp Mommerve merhaba benimde değerim 5 gün gecikmeye rağmen 40 cıktı acaba gev döllenme midir 😰 üzüldüm cok
Deletedmom667 GizemSckn walla ne kadar geç baktırırsan okdr ıyı 😂 ben tahlıl yaptırdım 144 cıktı doktor haftaya bir daha yaptır gel dedi bi hafta geçmedi tutundumu beta duzenlı yukseldımı ws die🤦♀️😂 sonra doktora gittim kese 1 sonra kalp atısı 8.haftaya kadar diken uzerinde oluyorsun 😂😂 he şimdi diceksın kac haftalıksın 9 😂
OzgeDgnp Deletedmom667 benim doktor randevum cmrtsi günü. Ben 4 hafta once kan tahlili yaptırdım idrardan kendim yaptım pOzitif doktor yeniden kan tahlili ister mi yoksa benim götürdügüm tahlile mi bakar kafam karısık napmalıyım
Sarem GizemSckn kuzu benimde beklenen adetim 9 unda dün test yaptım çıkmadı. Yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Bekliyorum kuzu senin gibi 😂
GizemSckn Sarem ayy canım aynı durumdayız Bende akşam yapmıştım çıkmayınca bu sabahda yapasım gelmedi Hastaneyede gitmedim daha 🤗
Deletedmom667 OzgeDgnp doktor tekrar beta ıstemez gittiğinde kısmetse keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın
OzgeDgnp Deletedmom667 bi iki kişi kafamı karıstırdı,bir önceki degerle yeni deger arasındaki artısa azalısa göre saglıklı olup olmadıgını söylemek icin isteyebilir oyle ultrasyona alır dediler kafamı karıstırdılar
Sarem GizemSckn bu gün adet olcam sandım sag kasıgıma mütiş bi agrı girdi. Kuzu ben kürtaj oldum 3 ay adetim 28 günde bir oldu 4. Ayımda eski düzenime döndüm 25 günde bir oluyorum geçen ayki hesabıma göre bu gün olmam gerekti ama olmadım henüz yarını bekliyicem bide çünkü pazar günü test yaptım çoook sonradan 2. Çizgi çıktı pek emin olamadım.
Rvyd GizemSckn ben adet olmadım bekledim 2 gün sonra test yaptım çift çizgi çıktı tabi emin olmak için kan testi yaptık sonra hastaneye gittim muayene için 5 haftalık kesem olduğunu öğrenmiştim adetten önceleri de çok heveslenmiştim yapıyordum hiç sonuç alamayınca üzülüyordum bence adetin geciktiğinde yap
newmomB Sarem ayyyyy canım sanki sen bu ay hamilesin yaaa 😍 inşallah bakalım hayırlı haberlerini alırız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ben ne düşüneceğimi bilemiyorum ya bakalım loruna bıraktım artık yarın BAT hayırlısı artık