GizemSckn Canim ben adete 4 gun kala aile hekimliginde kan tahlili yaptirmistim beta hcg 0,1 cikti cok uzuldum. Sonra regl gecikti, bekledim strestendir dedim, regl geciktikten 5 gun sonra boylesine eczanenin onunden gecerken 2 tane gebelik testi aldim (hamile olmadigima emindim 2.test bir sonraki ay icin evde bulunsun diyeydi) Eve geldim oylesine denedim mora yakin iki net cizgi yanyana ben șok. Inanmadim teste diger yedegi de yaptim ayni sekilde net iki pembe-mor cizgi! Aksam olmustu testi yaptigimda. Esime soyledim inanmadi testlere, 3 liralik test mi dogru soyleyecek kanda cikmadi bi kere dedi. Hakliydi🙈 Ertesi gun erkenden heyecanla kadin dogum doktoruma gittik ama umitlenmek de istemiyorduk uzulmemek icin. Neyseki kese gorundu, test yaptik beta 1300 küsürdü. E kanda regldan 4 gun önce 0,1di dedim. Gec döllenme olabilir dedi dr. Ama cevremdeki bazi dr arkadaslar saglik ocaginin yanlis tahlil cikarmis olabileceklerini soylediler. Aile hekimime durumu anlattim, tabiki kendilerini savundu burda oyle yanlis testler ciktigina dair seyler hic duymadik gec dollenmedir dedi. Ama bebegimin gelisimi ilk gunden beri tam haftasina gore yani geride degil🙏 Neyse uzun oldu umitlendirmek istemem ama bence regl gecsin oyle emin olun ben simdi 34+4um halen ne zaman döllenme oldu kafamda deli sorular😁