Kirmizibalikk gebelik öncesi var benim gebeliğimin başından beri diyetle devam ediyorum insülin kullanıyorum ben . Hamur işleri, paketli gıdalar, şekerli yiyecekler,beyaz ekmek,makarna,pirinç, Dengeli tabaklar önemli 3 ana 3 ara öğün şeklinde sabah- yumurta,salatalık,domates,peynir, zeytin,yeşillik Bunları bazen salata tarzı yapıp yiyorum bazen normal arada avakado ekliyorum bazen 2 dilim buğday ekmeğini kaşar peynirli, yumurtali tost yapıp yanına yeşillik salatalık ekliyorum,domates o şekil. Ara öğünlerde çiğ kuruyemiş,kefir,ayran,meyve ne varsa o an ondan tüketiyorum.
Öğlen,salata ,sebze, corba,2 dilim b ekmeği yani evde o an ne yemek varsa bazen tavuklu salata ,yanına çorba,
Ara öğünlerde dediğim gibi, t.kahvesi,kuru yemiş falan tüketiyorum süt yoğurt
Akşam, tavuk,balık,et, ne yapıldıysa salata(her öğünde var) ,çorba 3 dilim ekmeğin var markette satılan buğday ekmekleri oluyor avuç içi gibi kare olan ondan. Akşam ara öğünlerde ben genelde süt yada kefir tüketiyorum, yanında da ne yersem artık bazen kuru yemiş ,bazen meyve
Listemi atmama sebebim benim kg göre verildi belki sana daha farklı verilir bence bı diyetisyenle gorusmen daha iyi olacak