emineaycyilmaz
Bende aynı durumu yaşadım canım randevum gelene kadar ikili tarama zamanim geciyodu diye bende bigun rastgele sabah erkenden randevusuz gittim kendi doktorum yoktu bende herhangi bi kadın doğum doktoruna gittim..Doktor sadece ikili tarama yaptı hoş bı doktor değildi ilgisizdi o yüzden 1 hafta sonrasında kendi doktoruma randevum vardı dedim yine giderim kendi doktoruma sonra eve geldim ki randevum iptal olmuş ben o randevuyu 20 gün öncesinden almıştım deli oldum resmen zaten zar zor kendi doktorumuza randevu buluyoruz onuda iptal ediyolar

emineaycyilmaz aa hem ayni hastaneye gidiyoruz hemde en son sende 8 mayista gitmissin bende 😅 ve yeni randevum 24üne benimde. Henuz basima gelmedi ama bende bekliyorum yani iptal ederlerse şaşırmam şu olay gebeler icin o kadar saçma olmus ki son haftalardan bizi daha sık cagiracaklar o zaman napicaz bilmiyorum

emineaycyilmaz aynısını bende yaşadım son haftalarda olduğum için haftada bir kontrolüm oluyor. randevum iptal olunca bu durumu şikayet ettiğimde yapacak bişeyleri olmadığını doktor ve hastane ile iletişime geçilmesi gerektiğini söylediler. Yani bizlere eziyet çektirecekler hamile hamile

Tugkah Az önce konuştum oda doktorunuzla görüşün aldığınız saate alırlar yüksek ihtimalle dedi işimiz şansa kaldı harika

nurtug 10 gün içinde doktor görmek istiyorsa randevunalmanıza gerek yok kontrol süresi içerisinde oluyorsunuz. Direk gidip kontrol kaydı oluşturabilirsiniz devlet hastanelerinde.

B1cnm beni de kabul etmezse özele gidicem uğraştırdıkları yetmiyormuş gibi

emineaycyilmaz ben 9 aya girdim devlet istiyor ki ayda bir gidelim herkesin gebeliği farklı ya da hastalığı diyim bende özele gittim dün bu özellerin işine gelicek bi sistem

B1cnm onay getirmesi güzel olmuştu ama bu ayda 1 gitme muhabbeti aşırı gereksiz ve saçma

Ay bu gerçekten çok saçma, daha önce başıma geldi stres yapıp ağlamıştım. Hamile hamile uğraştırıyolar gerçekten