emineaycyilmaz
Bende aynı durumu yaşadım canım randevum gelene kadar ikili tarama zamanim geciyodu diye bende bigun rastgele sabah erkenden randevusuz gittim kendi doktorum yoktu bende herhangi bi kadın doğum doktoruna gittim..Doktor sadece ikili tarama yaptı hoş bı doktor değildi ilgisizdi o yüzden 1 hafta sonrasında kendi doktoruma randevum vardı dedim yine giderim kendi doktoruma sonra eve geldim ki randevum iptal olmuş ben o randevuyu 20 gün öncesinden almıştım deli oldum resmen zaten zar zor kendi doktorumuza randevu buluyoruz onuda iptal ediyolar
Son anda iptal edilen randevu
emineaycyilmaz aa hem ayni hastaneye gidiyoruz hemde en son sende 8 mayista gitmissin bende 😅 ve yeni randevum 24üne benimde. Henuz basima gelmedi ama bende bekliyorum yani iptal ederlerse şaşırmam şu olay gebeler icin o kadar saçma olmus ki son haftalardan bizi daha sık cagiracaklar o zaman napicaz bilmiyorum
emineaycyilmaz evet sistem çok saçma acil bişey olursa nasıl gideriz ki 🤦🏻♀️
yenidenanne34 valla ben yine aynı saatimde gidip doktorla konuşucam ilk hastası bendim zaten anlayışlı davranır umarım 🥹
1_Pandackk çok sinirliyim gerçekten bizi bu halde strese soktukları yetmiyor gerçekten hakkımı helal etmiyorum
emineaycyilmaz aynısını bende yaşadım son haftalarda olduğum için haftada bir kontrolüm oluyor. randevum iptal olunca bu durumu şikayet ettiğimde yapacak bişeyleri olmadığını doktor ve hastane ile iletişime geçilmesi gerektiğini söylediler. Yani bizlere eziyet çektirecekler hamile hamile
Tugkah Az önce konuştum oda doktorunuzla görüşün aldığınız saate alırlar yüksek ihtimalle dedi işimiz şansa kaldı harika
emineaycyilmaz bana yaptılar post açmıştım
B1cnm ben cimere kadar şikayet ettim sizde edin
emineaycyilmaz bende gittim gösterdim mhrs biriminden yapa bilceğimiz bişe yok dedi doktorda kabul etmedi dün
B1cnm beni de kabul etmezse özele gidicem uğraştırdıkları yetmiyormuş gibi
emineaycyilmaz ben 9 aya girdim devlet istiyor ki ayda bir gidelim herkesin gebeliği farklı ya da hastalığı diyim bende özele gittim dün bu özellerin işine gelicek bi sistem
B1cnm onay getirmesi güzel olmuştu ama bu ayda 1 gitme muhabbeti aşırı gereksiz ve saçma
emineaycyilmaz hangi doktora almistin ramdevuyu ?
Miskinim kontrol randevusu almak icin sabah cok erken gitmek gerekiyor dimi ?
yenidenanne34 Elif hanıma gidiyorum ben onun takiplisiyim
Ay bu gerçekten çok saçma, daha önce başıma geldi stres yapıp ağlamıştım. Hamile hamile uğraştırıyolar gerçekten
emineaycyilmaz elif malçok dimi bende ona gidiyorum :) o kabul eder bence
yenidenanne34 evet o inşAllah randevu saatinde gidicem zaten ilk hastası bendim iptal edilmeden önce 🫠