emineaycyilmaz ben 9 aya girdim devlet istiyor ki ayda bir gidelim herkesin gebeliği farklı ya da hastalığı diyim bende özele gittim dün bu özellerin işine gelicek bi sistem
Son anda iptal edilen randevu
B1cnm onay getirmesi güzel olmuştu ama bu ayda 1 gitme muhabbeti aşırı gereksiz ve saçma
emineaycyilmaz hangi doktora almistin ramdevuyu ?
Miskinim kontrol randevusu almak icin sabah cok erken gitmek gerekiyor dimi ?
yenidenanne34 Elif hanıma gidiyorum ben onun takiplisiyim
Ay bu gerçekten çok saçma, daha önce başıma geldi stres yapıp ağlamıştım. Hamile hamile uğraştırıyolar gerçekten
emineaycyilmaz elif malçok dimi bende ona gidiyorum :) o kabul eder bence
yenidenanne34 evet o inşAllah randevu saatinde gidicem zaten ilk hastası bendim iptal edilmeden önce 🫠
emineaycyilmaz hadi insallah diyelim 🥰
emineaycyilmaz bu arada kac haftaliksin ?
yenidenanne34 doktora göre en son 33 dü şu an ne durumda bilmiyorum uygulamada 31+5 32 de gitsin
emineaycyilmaz cok yakiniz 32+1 bende bugun. Elif hanim muayeneyi kabul ederse bu haftadan sonra hangi sıklıkla gitmen gerektigini sorabilir misin peki canim. Yani 2 haftada bir mi 4 haftada bir mi
yenidenanne34 alırsa sorarım almazsa özele gidicem
yenidenanne34 yoo istediğin saatte gidebiliyorsun ben öyle yaptım hiçte niye geldin vs bişey diyen olmadı
Miskinim insallah istanbul icinde gecerlidir malum cok kalabalik 🙄
yenidenanne34 ben istanbuldayım zaten hatta esenler kadın doğuma gittim
Miskinim a oyle mi tamam canim cuma gidicem bende sekretere sorarim bi yinede
emineaycyilmaz iki defa başıma geldi kendi fikrim doktor eger ameliyata giren doktorsa iptal ediliyor bence iki gün sonra randevum var inşallah yine iptal olmaz
emineaycyilmaz merhaba elif hanima muayene olabildiniz mi bugun
yenidenanne34 oldum aldı 2 hafta sonra gel dedi gebe okuluna yolladı