Krispiim16 Bo25 hemde ne suratsız ya bişey soramıyorsun tersliyor çok sinirimi bozdu bende Özele geçtim tahlillerimi de Aycan beyde yaptırıyorum eşimde çok sinirlendi ona 😂😂
Betulpehlivan Bo25 Krispiim16 ali yeşil nasıl kızlar gittnzmi hic ben özele gidiyorum ayryettende Zübeydeye
Bo25 Krispiim16 ben kavga ettim ..zorlamı iş yaptryolar sana dedim. Güler yüzlü ol biraz mahkeme duvarı gibi yüzün var..
Annisshh Betulpehlivan ali yeşile dört ay boyunca gittim iyi bir doktor ilgili en önemlisi insan gibi davranıyor riskli gebelik olunca perinatoloji bölümüne gitmek zorunda kaldım
Betulpehlivan Annisshh teşekkür ler canım bende ayrıca ona gidiyorm benim de riskli hem özele hem devlete gidiyorm ilk gebeliğim 21 haftalık sonlandı oyüzden
Papatyapapatya Krispiim16 bende yarın Aycan kopuz randevum var...ilk gideceğim...canım memnunmusun Aycan doktordan
Nunu Papatyapapatya aycan beye bir kaö kere gittim canım harika bir doktor eşi de aynı yerde çalışıyor sonra ben özele geçince bırakmak zorunda kaldım ama çok memnundum
Papatyapapatya Krispiim16 erkekmi kadınmı?ben Bursaya gelin gelmişim hiç bilmedigımden randevuyu eşim almiş...
Papatyapapatya Krispiim16 ilk gideceğim...kan tahlıllerı falan vermiştim özelde...kent meydanın oralarda bi hastane var...ama devlete ilk gidecegim ve ilk ultrason olacak çok heyecanlıyım
Krispiim16 Papatyapapatya canım ilk gideceksen özele git derim girmenle çıkman bir oluyor çünkü en azından özel daha ilgili ve sağ uzun süre bakıyor ve çok güzel bilgilendiriliyorsunuz