Nunu Neva77 fiyat yıldırımda 230 tl canım Ersin beyi öneririm çok ayrıntılı anlattı göstererek ve tam 40 dk sürdü
Nunu Papatyapapatya aycan beye bir kaö kere gittim canım harika bir doktor eşi de aynı yerde çalışıyor sonra ben özele geçince bırakmak zorunda kaldım ama çok memnundum
Papatyapapatya Nunu aycan bey ayrıldı hastaneden...penbe mavi özel hastaneye gitti...bende şimdi eşine gideceğim inşallah...üzüldüm ama aycam beyin gitmesine
aysenurersonmez Papatyapapatya evet ya bende çok üzüldüm son 2 haftam kaldı bari doğurunca gitseydi şimdi onun eşine gidiyorum oda çok yoğunlaştı dün 4 saat sonuç vermek için bekledim 😓
Nunu Papatyapapatya ben geçen sene gitmiştim canım ilk bebeğimde ama çok kısa sürdü :) sonra Yıldırım dorukta Fatma hanıma başladım ilk doğum onda oldu şimdi yine onunlayım çok memnunum 🤗
Papatyapapatya aysenurersonmez hadi yaaaa bende 20şubata zor randevu aldım....dolu randevu yok...14du test sonuçlarım çıkıyor ama 20şubata anca randevu bula bildım...
aysenurersonmez Papatyapapatya her hafta nstye girdiğim için malesef randevulu giremiyorum içerideki hemşire kimlikleri alıyo bekle dur sıra gelene kadar ne zaman gelicek sıra diye soruyoruz azarlıyor tek sevmediğim yanı o zaten o hemşire aycan beyde de öyleydi hiç sevmem kendisini😂
Sedam Ben özele gidiyorum ancak zübeyde hamımda sakine rahimli ocakoğlu var randevuları çok yoğun randevu alabilirseniz ona gitmenizi tavsiye ederim
Papatyapapatya Nunu canım bi şey soracağım bende bi ara oraya gitmek istedim ama dedilerki çok insan oluyor...tıkır oluyor...bekleme çok oluyor...gerçekten böylemi?
Nunu Papatyapapatya Fatma hanımın muayenesi diğerlerine göre biraz daha pahalı o sebepten ona ben kaçta randevu aldıysam hep o saatlerde girdim maksimum 30 dk beklemiştim bi kere o da doğuma gitmişti acil ondan yoksa çok bekleme vs hiç olmadı canım :) çok güzel doğum yaptım biraz ciddi bir bayan ama işini gerçekten hakkıyla yapıyor :)
Nurulayn Bugün dr sakine hanım diye bir dr gittim süper bir dr maşaAllah şiddetle öneririm ama çok doldurmayın randevuları randevu bulamıyorum 😉
Nurcihan16 Zübeyde hanım da doğum yapan var mı? Benim kafam çok karıştı ben özele gidiyorum doktorum çok iyi ama doğum ücretleri bize biraz pahalı geldi sizce özel mi zübeyde mi?
Senemhifa Zübeyde hanımd a Memet bey vardı normalde özele gidiyordum tahlil için gitmiştim tesadüfen ona denk geldim herkes ona sıra almaya çalışıyordu iyi bi doktormuş orta yaşlı biriydi soyadını hatırlamıyorum