34+4 hem hamile kalmak hemde bir an önce doğsun istiyorum 🥹sanırım bu zamanların keyfini çıkarmalıyız kızlar
Hoşgeldin 36+0
ballieylem0 sezeryan mi
37+2 😍
Saadet_arslan aynı hafta aynı gün 😊 zaman geçmiyor, çok ağırlaştım mide yanmaları garip garip ağrılar 😊
37+2 de benden ☺️
38+2 uykusuz geceler devam hiç belirti yok kasılmadan başka 😔
Saadet_arslan 36+4 ten selam 🙋🏼♀️ ayın 4ünde sezeryan oluyorum son hazırlıklarımı yapmaya çalışıyorum çok ağrım var küçüğü 15 aylık 3. Geliyo kuşandım bekliyorum 😂
37+3 carsamba dogum
Saadet_arslan 36+2 son hazırlıklarla uğraşıyorum , bu haftalara bırakmanın pişmanlığı var 😁😁
Kubrakstr bende aynı gündeyim. Benim karnım indi aşağı mide yanmalarım hafifledi. Nst de sancı çıkmıyor genelde 30 küsür çıkıyor ama eve gelince yada akşamları bel ağrısı karın sertliği kasılmalar beni bitiriyor. Sanırım ben gece sancılanıcam gündüz bir sıkıntım olmuyor Sizde durumlar nasıl
Saadet_arslan 36+4 bugün doğum yaptım 🤍
Saadet_arslan bugün 36+0 a girdik 💜
melisinmutfakblogu Hayırlı olsun bebişiniz.Kaç kg doğdu acaba.Küvez ihtiyacınız oldu mu 🌸
Minikki23 bebeğim 3 hafta önden gidiyordu 3475 gram doğdu küvez ihtiyacı olmadı şükür
melisinmutfakblogu Çok sevindim.Huzurla büyütün yavrunuzu🥰
- Düzenlendi
Bulutsevdasi karnınızın indiğini nasıl anladınız ? Göğsümden 4 parmak hizasında koyunca boşluk oluyormuş orası banada boşluk gibi geliyo ama emin olamıyorum. Mide yanmamda geçti, daha rahat nefes alıyorum birde. Yorulduğumda sizin gibi akşamları özellikle sancılar kasılmalar oluyor , bir kaç günümü dinlenmeye ayırdım açıkçası korkuttu beni . Ancak bel ağrısı yada adet sancısı gibi şeyler hiç yaşamadım daha zamanı var sanırım🥹
Minikki23 çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah
Kubrakstr bebek kaburgalarıma kadar vuruyordu artık ayakları göbek deliği hizanda bu benim ikinci hamileliğim. İlki 42 de doğru bu erken doğacak diyorlar bakalım