34+4 hem hamile kalmak hemde bir an önce doğsun istiyorum 🥹sanırım bu zamanların keyfini çıkarmalıyız kızlar

Saadet_arslan 36+4 ten selam 🙋🏼‍♀️ ayın 4ünde sezeryan oluyorum son hazırlıklarımı yapmaya çalışıyorum çok ağrım var küçüğü 15 aylık 3. Geliyo kuşandım bekliyorum 😂

Kubrakstr bende aynı gündeyim. Benim karnım indi aşağı mide yanmalarım hafifledi. Nst de sancı çıkmıyor genelde 30 küsür çıkıyor ama eve gelince yada akşamları bel ağrısı karın sertliği kasılmalar beni bitiriyor. Sanırım ben gece sancılanıcam gündüz bir sıkıntım olmuyor Sizde durumlar nasıl

Bulutsevdasi karnınızın indiğini nasıl anladınız ? Göğsümden 4 parmak hizasında koyunca boşluk oluyormuş orası banada boşluk gibi geliyo ama emin olamıyorum. Mide yanmamda geçti, daha rahat nefes alıyorum birde. Yorulduğumda sizin gibi akşamları özellikle sancılar kasılmalar oluyor , bir kaç günümü dinlenmeye ayırdım açıkçası korkuttu beni . Ancak bel ağrısı yada adet sancısı gibi şeyler hiç yaşamadım daha zamanı var sanırım🥹