prenseshanim999 Ilk cocuguma hemen hamile kaldim. Ikinciyi 5 sene sonra istedik ama hemen olmadi 1 seneyi buldu bir an kokrmadim degil cocuk hic olmiucak mi diye ama nasip iste Allah ne zaman verirse o zaman oluyor her seyin bi vakti zamani var 💙
Aysemalkoc bella_xx nasip meselesi bak ben 1 sene olucak evleneli 5 ay sonra hamile kaldım düşük yaptım yine hamileyim bence içini ferah tut stres yapma ama artık korunma
Semyil bella_xx kadın doğum doktoruna gittin mi peki? İnşallah en yakın zamanda tadarsın bu duyguları
bella_xx Semyil yavrum gittim kalamıyorum dedim düzenlide adet görüyorum dedim dedi 1 yıl süre var folik asitmiş oymuş buymuş yalan dedi
nursenakaynak01 bella_xx ilk gebeligimde evlendim 1 ay içinde hamile kaldım 3 yıl korunduk ikinci hamileliğimde 8 ay sonunda hamile kaldım ama hastaneye gittim niye olmuyor diye sorun çıkmadı yumurta çatlaması için ilaç verdi onu içtim o ay hamile kaldım
rumeysa_mom bella_xx kuzum biz ilk evlendiğimiz zaman ilk hafta korunduk 😂 şuan 12 aydır deniyoruz olmuyor nasip bugün tam bir yıl oldu
Umutaren bella_xx 3 sene geri çekilme yöntemiyle korunduk ama çok sık değil korunmadigimizda oldu çok onemsemiyoduk korunmayi tamamen bıraktık 3 sene sonra oldu ama bende polikistik over varmis uzun süre olmayınca doktora gidip öğrendik 3 ay doğum kontrol hapı kullandım hormonlar düzelsin diye 3 ay bittikten bı 3 4 ay sonra oldu
Elif-ada- bella_xx Hiç takılma cnm hiçte kafana takma o bebeğin bir gunu saati var nasipte varsa er geç Rabbim nasip eder.
mom-2024 bella_xx 5 sene korunduk bırakınca 4.reglimden sonra hamile kaldım. İlk aylardada olabilirdi fakat ben hemen kalkıp temizlendim spermlerin çoğu aktı gitti. Bence nasıl korunduğunada bağlı bir durum bu bizde eşim korunuyordu.
Derinmom mom-2024 5 sene korundum hala korundugumu sanarken hamile kaldım 😂 Bana da uzun süre korunursan zor hamile kalırsın demislerdi öyle bisey yokmus tecrübe ettim.