Derinmom mom-2024 5 sene korundum hala korundugumu sanarken hamile kaldım 😂 Bana da uzun süre korunursan zor hamile kalırsın demislerdi öyle bisey yokmus tecrübe ettim.
Apple1993 Benim bu ikinci gebeligim oglum dogdu ve 2 bucuk sene geri cekilme yontemiyle korunduk buna ragmen yine hamile kaldim bizede supriz oldu beklemiyoduk nasip kismet isleri bunlar yani yiyecek rizki varsa illa dunyaya gelicek🥰🥰🥰🥰
Yaso2110 bella_xx bende 3 yıl boyunca yasmin kullandım bıraktığım 1. Ay hamile kaldım yıllarca benide boş boş korkuttular çocuğun olmaz olsa düşer o ilaçlardan diye şehir efsanesi hepsi çok şükür 34. Haftaya geldim ilk gebeliğim inanmayın böyle şeylere doktorlar bile ilacı 3 gün içmeseniz koruyuculuğunu yitiriyor diyor
Ask1907FB bella_xx zamanı varmış demek hayırlı zamanda hayırlı evlat olack şekilde Rabbim nasip etsin 🤲🤲🤲🤲
Sarina98 bella_xx hayr eltim 41 yaşnda doğurdu, diğerleri evlenip gidecek, büyüyene kadar bu yanmda kalır düşüncesiyle. Hiç bir sorunda olmadı
Kubraakgn0 bella_xx Bende 8 ay doğum kontorl hapıyla korundum bıraktığım ay hamile kaldım banada çok dediler ama bence alakası yok ☺️
Zeyasln bella_xx 3.5 yıl boyunca kondom+ geri çekilme ile korunuyorduk bi gece kondom bitmişti geri çekilme oldu o ay tek ilişkiydi aramız bozuk diye onlada hamile kaldım
myangelson bella_xx biz mecburen 2 sene korunduk şuan bıraktık korunmayı. Ama duymuştum bende öyle birşey uzun süre korununca biraz daha zor oluyor diye ama bilemiyorum
rumeysa_mom bella_xx yani aşkım demek istediğim biz sadece bir hafta korumamıza rağmen 12 aydır deniyoruz olmuyor herşey nasip ya takma kafana inşallah olur
Kubraakgn0 bella_xx Kız var ya beni nasıl korkuttular senin çocuğun olmaz o haplar hormonları bozuyor daha çocuk diye çok beklersin bilmem ne neler neler dediler ee hapı bıraktım bir ay adet oldum bidahaki ay baktım yok ulan dedim hani olmazdı yalancılar ben yine diyordum 2 3 aya anca olur ama ilk aydan oldu şükür rabbime 🥰😂
ilaxidexi bella_xx bunun bir matematiğinin olduğunu sanmıyorum. hormonlu spiraller için ya da deri altı korunma için belki olabilir ama prezervatif için sanmıyorum 🤷🏼♀️ ben 1 sene korundum 6 ay denemeden sonra gebe kaldım 😇
Asi_07 bella_xx 8 yıl korunup korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile olduğunu öğrendim uzun süre korunmak gebelik şansını düşürmez Allah gönlünüze göre versin inşallah
zelihaerbcn06 bella_xx evleneli 11 ay oldu Aralık’ta biraktik korunmayı çok geç olmasın olmaz felan diye Şubat’ta hamile olduğumu öğrendim nasipse olur 🤲