Aysemalkoc bella_xx nasip meselesi bak ben 1 sene olucak evleneli 5 ay sonra hamile kaldım düşük yaptım yine hamileyim bence içini ferah tut stres yapma ama artık korunma
bella_xx Elif-ada- demi aşkım çok haklısın çevre işte ya yok tembelleşiyordur bilmem ne insan takıyor ister istemez ya
Elif-ada- bella_xx Hiç takılma cnm hiçte kafana takma o bebeğin bir gunu saati var nasipte varsa er geç Rabbim nasip eder.
Ask1907FB bella_xx zamanı varmış demek hayırlı zamanda hayırlı evlat olack şekilde Rabbim nasip etsin 🤲🤲🤲🤲
Ezel16 bella_xx Yok canım yeğenlerim biri 27 yaşında biri 21 yaşında 🤣 Sağlıkla geldiler kocaman oldular 🤭
bella_xx Tubam25 aşkım banada işte diyorlar korunmak iyi değil tembelleştirir 4 aydırda deniyoruz hani belki ondan mı diye düşünüyorda nasip ya
bella_xx Pembesarelle2 ay işte bu çok söyleniyor biz 2 sene korunduk ama ben korunmadım atıyorum hap fln eşim yani korundu bilmiyorum nasip
elmaelmaelma Ben 10 yıl arayla ikinciye hamileyim, o arada kondomla korunduk. Korunmayı bıraktıktan hemen sonra da hamile kaldım.