Opt. Dr. Lütfiye ünlü hem akademi hastanesinde hem de özel muayanesi var. Çok memnunum
Doktor önerisi kocaeli
Pembesarelle2 30 bine gelck nereye gidersek gidelim aynı fiyatlar genel de ben önce ki doğumumu cihan da yaptım 4 sene önce Ahmet bey doktorum o zamanlar ücret 3.500 mu neydi 100 tl muayene ücretiydi. Son ayda her hafta çağırıyorlar nst için o zaman kontrol sayıldığı 10 gün icinde gidince almıyorlardı ücret suan da öyle mi acaba onu merak ediyorum bide
Eliff_gny
10 gün içinde gidince yine ücretsiz evet henüz 15 haftalığım nst dahil mi hala onu bilemiyorum canım 🌸
Pembesarelle2 bende tekrar orda doğum yapmayı düşünüyorum aksilik olmazsa suan 6 ayın başındayım orasi kabul eder mi acaba son ay oraya gitsem
yildiznran Kocaeli şehir Hastanesi Fatma Sarı, Sümeyye Kanbay, Ayşegül Özlem, Burçin Öğretmenler
Eliff_gny
Bir çok kişi devlette muayene oluyor son aylarda doğumu özelde yapıyorlar kabul ederler
Pembesarelle2 detaylı ultrasyon ne kadar bilginiz var mı
- Düzenlendi
rabia41_
Bizzat ben sormadım ama burada 3500-4000 arası olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı
Ben şehir hastanesinde randevu aldım doktorum bir farklı doktoru önerdi detaylı ultrason için
Pembesarelle2 bende şehir hastanesinde yaptırdım detaylı ultrasonu siz kime yaptırdınız
Eliff_gny
Haziran ayında detaylım gökçenaz hanımı istiyordum doktorumda onu önerdi ama malesef randevu dolmuştu
Yeni gelen doktor Raziye hanıma randevuyu aldık nasıldır bilmiyorum , haftam geçmesin diye almış bulundum
Pembesarelle2 benim biraz riskli gebelik de plasentam aşağıdaymis o yüzden ameliyata şehir hastanesine güvenemedm plasenta yukarı çıkmazsa ameliyatta biraz fazla kanama oluyormuş o beni korkutuyor o yüzden özele geçmek istiyordum son ay daha önce ki oğlumu doğum yaptıran Ahmet bey bana güven vermisti iyi bi doktordu kabul eder inşallah
Pembesarelle2 benimkini Gökçenaz hanım yaptı o dedi plasentan aşağıda diye detaylı da . O günden beri dikkat ediyorum yatıyorum fazla ayakta kalma ağır kaldırma dedi bakalım inşallah yukarıya çıkar
Eliff_gny
Ben 5 doktor değiştim henüz 15 haftalığım içime sinmeyen oldu , tahlil sonucum yüksek geldiği halde iyi deyip yollayan oldu en son Betül hanıma geldim ve çok memnun kaldım ona devam ediyorum hatta bu durumumu izah ettim
Sizide kabul eder diye düşünüyorum rabbim vakti zamanında hayrılısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🌸
Eliff_gny
Gökçenaz hanım mükemmel çok tatlı bir doktor çok istedim ama malesef randevu yoktu
Bol bol dinlenin kendinizi yormayın
Pembesarelle2 evet çok tatlı dilli bi bayan bebekleri seviyor insana yaklaşımı güzel hep kuzum böyle konuşarak ilgilendi sağolsun
yildiznran medikal park Ünal hoca 🌸
Eliff_gny
Benim tsh yüksek gelmişti kadın doğum doktorum sonuç normal deyip gönderdi ama yüksek olduğunun farkındaydım gökçenaz hanım arkadaşımın doktoru oradan tanıyorum
Arkadaşım rica etti gökçenaz hanıma muayene oldum ve direk ilaç başlattı
Eğer ilaç kullanma saydım çok kötü sonuçlar doğuracaktı dahiliye doktoruna yölendirdi , ayda bir defa kontrolüm var şuan tsh normal ilaç kullanmaya devam ediyorum
Gerçekten mükemmel bir doktor
Pembesarelle2 betul hanım abimin eşinin doktoruydu yeğenimi o dünyaya getirdi ameliyat günü bize bile çok kibar cana yakın davrandı çok içten biri sempatik . Bende bu yaşadığım durumu kendisine sosyal medyadan mesaj attm görmez diyordum ama görüp cevap vermişti betul hanıma da gelebilirim kafam o kadar karışık ki çarşamba şehir hastanesinde ki doktoruma randevum var duruma göre bi yol izleyeceğim
Eliff_gny
Şuan gökçenaz hanıma mı takiplisiniz
Pembesarelle2 evet bana da demir ilacını gokcenaz hanım yazdı kendi doktorum mide bulantilarm geçmediği için sonra başlarız onlar mideni daha kötü yapar dedi normal de 4 ay da başlanıyor demir ilacına. Oo başlaman gerekiyor dedi 2 kutu yazdı onları kullanıyorum geç bile kaldm normal de kansızlık sorunu yaşayan biriyim zaten gebelikte bu daha çok düşüyor diğer dogumumdan sonra bile Ahmet bey bana 1 ünite kan takviyesi vermisti çıkarmadı hastaneden iyilere denk getirsin rabbim herkesi