Eliff_gny
Ben 5 doktor değiştim henüz 15 haftalığım içime sinmeyen oldu , tahlil sonucum yüksek geldiği halde iyi deyip yollayan oldu en son Betül hanıma geldim ve çok memnun kaldım ona devam ediyorum hatta bu durumumu izah ettim
Sizide kabul eder diye düşünüyorum rabbim vakti zamanında hayrılısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🌸
Doktor önerisi kocaeli
Eliff_gny
Gökçenaz hanım mükemmel çok tatlı bir doktor çok istedim ama malesef randevu yoktu
Bol bol dinlenin kendinizi yormayın
Pembesarelle2 evet çok tatlı dilli bi bayan bebekleri seviyor insana yaklaşımı güzel hep kuzum böyle konuşarak ilgilendi sağolsun
yildiznran medikal park Ünal hoca 🌸
Eliff_gny
Benim tsh yüksek gelmişti kadın doğum doktorum sonuç normal deyip gönderdi ama yüksek olduğunun farkındaydım gökçenaz hanım arkadaşımın doktoru oradan tanıyorum
Arkadaşım rica etti gökçenaz hanıma muayene oldum ve direk ilaç başlattı
Eğer ilaç kullanma saydım çok kötü sonuçlar doğuracaktı dahiliye doktoruna yölendirdi , ayda bir defa kontrolüm var şuan tsh normal ilaç kullanmaya devam ediyorum
Gerçekten mükemmel bir doktor
Pembesarelle2 betul hanım abimin eşinin doktoruydu yeğenimi o dünyaya getirdi ameliyat günü bize bile çok kibar cana yakın davrandı çok içten biri sempatik . Bende bu yaşadığım durumu kendisine sosyal medyadan mesaj attm görmez diyordum ama görüp cevap vermişti betul hanıma da gelebilirim kafam o kadar karışık ki çarşamba şehir hastanesinde ki doktoruma randevum var duruma göre bi yol izleyeceğim
Eliff_gny
Şuan gökçenaz hanıma mı takiplisiniz
Pembesarelle2 evet bana da demir ilacını gokcenaz hanım yazdı kendi doktorum mide bulantilarm geçmediği için sonra başlarız onlar mideni daha kötü yapar dedi normal de 4 ay da başlanıyor demir ilacına. Oo başlaman gerekiyor dedi 2 kutu yazdı onları kullanıyorum geç bile kaldm normal de kansızlık sorunu yaşayan biriyim zaten gebelikte bu daha çok düşüyor diğer dogumumdan sonra bile Ahmet bey bana 1 ünite kan takviyesi vermisti çıkarmadı hastaneden iyilere denk getirsin rabbim herkesi
Pembesarelle2 evet gokcenaz hanıma takipliyim 32 haftaya kadar plasenta yukarı çıkmazsa kendisi görcek beni
Eliff_gny
Rabbim kolaylıklar versin inşallah hayırlı , vaktinde , sağlıklı doğumlar olsun 🙏🌸
Eliff_gny
Burada okuduğum kadarıyla yukarıya çıkıyormuş , inşallah sizinde çıkar kolay bir doğum gerçekleştirirsiniz 🌸
Pembesarelle2 Amin hepimize inşallah 🙏
Pembesarelle2 İnşallah çok teşekkür ederim sizede hayırlı kolay doğumlar diliyorum Allah yardımcınız olsun vakti geldiğinde sağ salim kucağına alırsın inşallah
Eliff_gny
Amin inşallah cümlemizin canım 🌸🤍
Pembesarelle2 merhaba benjm de tsh 2.66 doktor normal dedi ama hamilelik geçiren arkadaslarim yüksek olabilecegini soyledi sizin bu konuda bir bilginiz var mı
yildiznran
Benim 4.11 geldi
Pembesarelle2 teşekkür ederim cevaplarınız için sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🌸🥰
yildiznran
2 normal biliyorum 2 üzeri yüksek diye hatırlıyorum yanlış bilgi de vermek istemiyorum 🌸
Pembesarelle2 anladım şehir hastanesinde detaylı ultrasyon için oraya gidip o bölümün sekreterin den randevu alınıyormuş doğru mu bi bilginiz var mı
rabia41_
Evet doğrudur ben geçen hafta gittim randevu aldım perinatoloji polikliniği olduğu yerde bankoda oluyor sekreter , eğer düşünüyorsanız randevu geçen hafta temmuz ayı açıldı hemen doluyor gitseniz iyi olur 🌸