Kızlar özele gitmeye karar verdim sonunda. Bana bu 3 hastane den doktor önerisi lütfen.
Bı hafta birine gidip randovü alıp mıtlaka görüşmem lazım artık özele takipli olayım
Umarım tatile cıkmazlar doğumumda 🤣
ANKARA-Lokman hekim-Koru-Alife has. Dr öneri lütfen
niyetimkalpkirmamak Lokman Hekime git sen beni dinle Özgül Özgan Çelikel😂😂
tugcesakzci 😊 tamam en 2 gün önce kongredeymişti instagram dan bakmıştım. Gelmiştir herlade 🤣
- Düzenlendi
niyetimkalpkirmamak alife için ebru biberoğlunu öneririm
Instagram adresi
Docdrebrubiberoglu
niyetimkalpkirmamak özgül hoca kesmlikle geçende yazmıstım 🌸
Cey-cey riskli anneye bakıyor mu? Bende gebelik şekeri olabilir.Astım var ritim bozukluğu var.
Angel161023 muayene ücreti hakkında bilginiz var mı
Elif578 yarın yada bir sonra ki gün gideceğim. Bilgi veririm sen gitmemiş olursan 😊🎈
Angel161023 peki ebru hanım doğuma giriyor mu? Onun yerine Oskar beyin girdiğini duydum
niyetimkalpkirmamak Sincan lokman hekim Özgül Özkan çeliker çok iyi bi doktor
Mucizemses riskli annenin doğumuna giriyor mu bir bilginiz var mı
niyetimkalpkirmamak lokman hekim Könül Mürsel e başladım henüz iki kez gittim ama doktorun enerjisini sevdim. Samimi ve güleryüzlü
niyetimkalpkirmamak bakıyor canım benim de riskliydi epilepsi hastasıyım,
tugcesakzci geçmiş olsun😊
niyetimkalpkirmamak sağol canım sana da geçmiş olsun
tugcesakzci teşekkürler.
niyetimkalpkirmamak ben memorial Ertuğrul hocaya gidiyorum riskli gebelik muazzam bir hekim veya koru hastanesinde aydan biri oda iyi hekim ama ebru hocaya gitmeni tavsiye etmem açıkçası nedeni ise bence hastane eski poliklinik odaları eski doktor güler yüzlü ama bi değişik geldi bana.
tugcesakzci doğum yapmışmıydın. Son zamanlar da sancım var diye isyediğin zaman gidiliyor mu hastaneye