niyetimkalpkirmamak evet giriyor çok da rahatlıyor insanı
ANKARA-Lokman hekim-Koru-Alife has. Dr öneri lütfen
niyetimkalpkirmamak ben Ocak’ta dopum yaptım canım. Sezaryen oldum ben o yüzden gitmedim son zamanlarda. Ama sancın falan olunca direkt hocayla iletişime geçebilirsin numarasını veriyor
niyetimkalpkirmamak tabi ki de giriyor
niyetimkalpkirmamak koru hastanesi elif ozan şahinde takipliyim. Kendim sağlıkçıyım ankarada ki büyük özel hastanelerin hepsini gezdim gebeliğimin başında en mantıklısı bana koru hastanesi elif hoca geldi. Hastanenin imkanları gelişkin. Doktorumda tecrübeli 37+4deyim pozitif ve sıcakkanlı bi doktor. İnstagramdan bakabilirsiniz sayfasına.
Elif578 maalesef son zamdan sonra haberim yok
Ceysah tam yaz tatiline geliyor doğumum. Doğum yapacak doktorumun tatile gitmesinden korkuyorum 🤣
niyetimkalpkirmamak
A life Oscar hoca var ona gitmelisin kesinlikle muamele ücreti en son 690 dı
niyetimkalpkirmamak ben de ilk anlaşma yaparken aynısını düşündüm yaza denk geliyor izne çıkarlar diye. Çoğu hastane nöbetçi doktor olarak dışardan doktor getirtiyorlar yada doktorun gelmiyor sıkıntılar filan. Elif hocaya ve hastaneye bu konuyu sorduğumda kendi hastanemiz doktorları nöbetçi olur başka doktor olmaz ve sadece 3 hastamın doğumuna yetişemedim meslek hayatım boyunca dedi. Bunlar da tercih etme sebebimdi.
Ceysah işte bu güven verici 🌸
Elos_1907 doğum ücreti ne kadar acaba
niyetimkalpkirmamak bi görüşün isterseniz tavsiye ederim 🫶
Elos_1907 1 gün mü kaldınız doğumdan sonra
surprizbebe kan tahlilleri devlette yaptırıp mı gösterdiniz
niyetimkalpkirmamak hayır lokman hekimde yaptırdım
niyetimkalpkirmamak benim çalıştığım kurum anlaşmalı o hastaneyle. Ödediğim tutarlar cüzi miktar genelde
niyetimkalpkirmamak doğum yapmadım henüz
niyetimkalpkirmamak lokman hekimden hiç memnun kalmadım doktorları çoğunlukla para odaklı koruya geçtim daha sonra levent hocadan memnunum
surprizbebe bende Könül mürsele gidiyorum çok tatlı bir doktor 39 haftalık olduk perşembe kontrolüm var bakalım 🤭