niyetimkalpkirmamak ben Ocak’ta dopum yaptım canım. Sezaryen oldum ben o yüzden gitmedim son zamanlarda. Ama sancın falan olunca direkt hocayla iletişime geçebilirsin numarasını veriyor

niyetimkalpkirmamak koru hastanesi elif ozan şahinde takipliyim. Kendim sağlıkçıyım ankarada ki büyük özel hastanelerin hepsini gezdim gebeliğimin başında en mantıklısı bana koru hastanesi elif hoca geldi. Hastanenin imkanları gelişkin. Doktorumda tecrübeli 37+4deyim pozitif ve sıcakkanlı bi doktor. İnstagramdan bakabilirsiniz sayfasına.

niyetimkalpkirmamak ben de ilk anlaşma yaparken aynısını düşündüm yaza denk geliyor izne çıkarlar diye. Çoğu hastane nöbetçi doktor olarak dışardan doktor getirtiyorlar yada doktorun gelmiyor sıkıntılar filan. Elif hocaya ve hastaneye bu konuyu sorduğumda kendi hastanemiz doktorları nöbetçi olur başka doktor olmaz ve sadece 3 hastamın doğumuna yetişemedim meslek hayatım boyunca dedi. Bunlar da tercih etme sebebimdi.

niyetimkalpkirmamak lokman hekimden hiç memnun kalmadım doktorları çoğunlukla para odaklı koruya geçtim daha sonra levent hocadan memnunum

14 gün sonra

surprizbebe bende Könül mürsele gidiyorum çok tatlı bir doktor 39 haftalık olduk perşembe kontrolüm var bakalım 🤭