niyetimkalpkirmamak Kızlar özele gitmeye karar verdim sonunda. Bana bu 3 hastane den doktor önerisi lütfen. Bı hafta birine gidip randovü alıp mıtlaka görüşmem lazım artık özele takipli olayım Umarım tatile cıkmazlar doğumumda 🤣
Angel161023 niyetimkalpkirmamak alife için ebru biberoğlunu öneririm Instagram adresi Docdrebrubiberoglu
niyetimkalpkirmamak tugcesakzci 😊 tamam en 2 gün önce kongredeymişti instagram dan bakmıştım. Gelmiştir herlade 🤣
niyetimkalpkirmamak Cey-cey riskli anneye bakıyor mu? Bende gebelik şekeri olabilir.Astım var ritim bozukluğu var. tugcesakzci
niyetimkalpkirmamak Angel161023 peki ebru hanım doğuma giriyor mu? Onun yerine Oskar beyin girdiğini duydum
Elos_1907 niyetimkalpkirmamak ben memorial Ertuğrul hocaya gidiyorum riskli gebelik muazzam bir hekim veya koru hastanesinde aydan biri oda iyi hekim ama ebru hocaya gitmeni tavsiye etmem açıkçası nedeni ise bence hastane eski poliklinik odaları eski doktor güler yüzlü ama bi değişik geldi bana.
niyetimkalpkirmamak Elif578 yarın yada bir sonra ki gün gideceğim. Bilgi veririm sen gitmemiş olursan 😊🎈
surprizbebe niyetimkalpkirmamak lokman hekim Könül Mürsel e başladım henüz iki kez gittim ama doktorun enerjisini sevdim. Samimi ve güleryüzlü
Tugcedora surprizbebe bende Könül mürsele gidiyorum çok tatlı bir doktor 39 haftalık olduk perşembe kontrolüm var bakalım 🤭
niyetimkalpkirmamak tugcesakzci doğum yapmışmıydın. Son zamanlar da sancım var diye isyediğin zaman gidiliyor mu hastaneye
tugcesakzci niyetimkalpkirmamak ben Ocak’ta dopum yaptım canım. Sezaryen oldum ben o yüzden gitmedim son zamanlarda. Ama sancın falan olunca direkt hocayla iletişime geçebilirsin numarasını veriyor