• Gebelik
  • 35 haftalık bebekler kilo ?

Ecekaplan bence kiloya taklmayin 35te 2.500 gram dedi 36da acil doguma gttm komtrlde farkli doktr 2.700 cibari dedi dogdugunda 2.884 gramdi

izobellaaa-_- Kilosu bı hafta geriden geliyor dedi bana da sınır 2500 zaten diye biliyorum Allah nasip ederse üç hafta daha var önümde gelişimi durmadigi sürece panik yaptırmamasi lazım ama sağolsun bazıları anlayışlı değil

Gokyuzum_g0730 Valla helva kilo aldırıyor dediler sevmediğim şeyi bile kaşık kaşık yiyorum ama olmayınca olmuyor nasipten öte köy Yok galiba ❤️

2cibebis benimde oğlum da öyle olmustu doğuma alırken 2600 dedi çıktı 2850

Anneliko02 insanın durarken şüpheye sokuyolar insan ona üzülüyor yoksa sağlıklı olduğu sürece kilosu pek mühim değil dışarda alsın dursun kilosunu da

Merak etme annesi bizimde 35 hafta 2600 doktor gayet haftasiyla uyumlu dedi bazı doktorlar tombiş seviyo az geliyo demekki sağlıklı olsun yeter ❤️

Ecekaplan sağlıklı olsunlar da kilonun önemi yok fazla kiloda iyi değil heleki normal doğum bekleniyorsa😄