Ecekaplan Kızlar 35 haftalık olucam bı gün var , bugün konrtol vardı bebek biraz küçük dedi doktor 2400 olmuş , sezeryan olucam zorunlu ilki sezeryan olduğu için , Başına gelen var mı sizler bu haftada kaç kilosunuz gerçekten zayıf mi yoksa
Yaprakdokumuseverr Ecekaplan 39 da 2500 doğurdum önemli olan sağlıklı olması. Şimdi 2.bebeğim 38 haftalığım 2700 olmuş ancak. Benim için hiç önemi yok genlerimiz böyle demekki.
2cibebis Ecekaplan bence kiloya taklmayin 35te 2.500 gram dedi 36da acil doguma gttm komtrlde farkli doktr 2.700 cibari dedi dogdugunda 2.884 gramdi
Gokyuzum_g0730 Çokta geri de değil sanki ama hem genetik hem de beslenmeyle alakalı olabilir kilo aldıracak şeylere ağırlık vermeniz iyi olur 🤗
Ecekaplan Gokyuzum_g0730 Valla helva kilo aldırıyor dediler sevmediğim şeyi bile kaşık kaşık yiyorum ama olmayınca olmuyor nasipten öte köy Yok galiba ❤️
Anneliko02 haftamda 2350 kg dogurmustum .Bu kadar üzülüp kendinizi yipratmayin,sağlıklı olsunlar yeter.Bebeginize de yazik
Ecekaplan Anneliko02 insanın durarken şüpheye sokuyolar insan ona üzülüyor yoksa sağlıklı olduğu sürece kilosu pek mühim değil dışarda alsın dursun kilosunu da
izobellaaa-_- Benim oğlum 40 hafta da 2930 doğdu zayıf bir bebekti En son gittiğim de 33 haftalık iken 2350 45 cm idi doktor bu sefer ki biraz daha tombul olacak falan dedi ama ben doğana kadar doktorun dediğini pek kaide almıyorum kilo olarak
Ecekaplan izobellaaa-_- Kilosu bı hafta geriden geliyor dedi bana da sınır 2500 zaten diye biliyorum Allah nasip ederse üç hafta daha var önümde gelişimi durmadigi sürece panik yaptırmamasi lazım ama sağolsun bazıları anlayışlı değil
Ecekaplan Yaprakdokumuseverr Teşekkür ederim bana da normal geldi ama bazı doktorlar insanı yıpratıyor anca
Gokyuzum_g0730 Ecekaplan Evet öyle biraz da bizim genetigimze bağlı bence sorun yapmayın haftasında sorunsuz gelsinler kiloyu takmayın
Emineseugur Merak etme annesi bizimde 35 hafta 2600 doktor gayet haftasiyla uyumlu dedi bazı doktorlar tombiş seviyo az geliyo demekki sağlıklı olsun yeter ❤️
Nesli46 Ecekaplan sağlıklı olsunlar da kilonun önemi yok fazla kiloda iyi değil heleki normal doğum bekleniyorsa😄