Bugün acıklanıcak. Heralde kızlar. Net bılgısı olan var mı. Dört gözle bekliyoruz yuregımuz ağzımızda
Jandarma tayin
_prenses_annesi bizde bekliyoruz valla en sona bizi attılar heralde bir türlü açıklanamadı devlet sırrı oldu mübarek
_prenses_annesi jandarma açıklandı zaten dedi eşim subay astsb.lar vs açıklanmış sanırım. Uzman çavuşlar kalmış açıklanmayan sadece.
Damla92 ne zaman açıklanmış astsubaylar
Damla92 yok kızz açıklanmadı. Bugün açıklanacak diye. Bıkıyorum eşim jandarma çünkü.
Damla92 valla. Yaaa 2 cumadır bekliyoruz. İnş. Bu cuma da deyıp haftaya kalmaz
Gamze-232323 sadece uzmanlar kaldı dedi eşim açıklanmayan
_prenses_annesi canım uzmanlar açıklanmadı dedi bir tek eşim. Sınıf farketmiyor uzman cavussa eşin açıklanmadı daha uzmanlar yarın demişler bir kısım insanda açıklanacağına dair. Hayırlısı bekliyoruz 🤦🏻♀️
_prenses_annesi ben umudu kestim artık açıklanmayacak 😂😂😂😂 şaka bir yana cuma deniyor hep. Geçen bir arkadaşımızın eşi de cumadan önce açıklanmaz beklemeyin cuma günü açıklanacak falan diyordu bir yerden mi duydu yoksa öylesine mi diyor bilmiyorum
myangelson valla bızde kesecez az kaldı 😂😂
24 ü diyen de var 25 i diyen de var
- Düzenlendi
_prenses_annesi demin Kidste bir yazı okudum uzmanlar cuma günü (piyade) jandarma Haziran ortası yazmıştı 🥲
myangelson her Cuma beklıyoz hop. Oluyor dıger hafta. Geçen cuma dediler pazartesi. Artık eşlerde. Umudunu yitirmek üzereler 😅😅ama bizler saha çok strese gırdık
Damla92 polislerde bekliyor daha açıklanmadı 🥹
smallmom01 Yokk ya o kadar uzatmazlar.
_prenses_annesi o yüzden artık hiçbir yazilana inanmıyorum 😂 elbet açıklanacak sonuçta 😂😂