_prenses_annesi Bugün acıklanıcak. Heralde kızlar. Net bılgısı olan var mı. Dört gözle bekliyoruz yuregımuz ağzımızda
Damla92 _prenses_annesi bizde bekliyoruz valla en sona bizi attılar heralde bir türlü açıklanamadı devlet sırrı oldu mübarek
Damla92 _prenses_annesi jandarma açıklandı zaten dedi eşim subay astsb.lar vs açıklanmış sanırım. Uzman çavuşlar kalmış açıklanmayan sadece.
Damla92 _prenses_annesi canım uzmanlar açıklanmadı dedi bir tek eşim. Sınıf farketmiyor uzman cavussa eşin açıklanmadı daha uzmanlar yarın demişler bir kısım insanda açıklanacağına dair. Hayırlısı bekliyoruz 🤦🏻♀️
myangelson _prenses_annesi ben umudu kestim artık açıklanmayacak 😂😂😂😂 şaka bir yana cuma deniyor hep. Geçen bir arkadaşımızın eşi de cumadan önce açıklanmaz beklemeyin cuma günü açıklanacak falan diyordu bir yerden mi duydu yoksa öylesine mi diyor bilmiyorum
myangelson _prenses_annesi demin Kidste bir yazı okudum uzmanlar cuma günü (piyade) jandarma Haziran ortası yazmıştı 🥲
_prenses_annesi myangelson her Cuma beklıyoz hop. Oluyor dıger hafta. Geçen cuma dediler pazartesi. Artık eşlerde. Umudunu yitirmek üzereler 😅😅ama bizler saha çok strese gırdık