Melike2535 canım bu ay gebelik icin denemek istediğim yöntemler vardı. Sonra bi anda istemedigime karar verdim. Gebelik icin bir süre daha bekleyeceğim. İstersen bu yöntemleri dene. Hemen atıyorum

Melike2535 kesinlikle hak veriyor cnm sebepsiz olması tamamen psikolojik bende öyleydi şuan hamileyim tüp bebekle herşeyin zamanı var bende çok agldim uzuldum anne olamayacam diye ama herşeyin bir zamanı varmis rabbim sizede versin🙏🩷

Aabbccc eskilerden yapılan şeyler olduğu için ben inanıyorum açıkcası. Zaten inanç meselesi inanmıyorsan yapmanı tavsiye etmem zaten. Ama doğal yöntemler olduğu icin bi zararı olacağını düşünmüyorum. Zaten çörekotu mesela peygamber efendimiz de söylemiş. Ölümden başka her derde şifadır.

lilyum_ bende çok şey denedim canım onun için bir fayda goremedim ben onun için söylüyorum tüp bebekle hamileyim zaten ben inşallah bir faydasını görürsünüz hepinizde isteyen herkeste rabbim versin kimsenin kucağıni boş bırakmasın 🙏

lilyum_ canım attıklarından sadece corekotu yağını denemedim bu sayfayı takip ediyorum bende çoğunu da uyguladım ama olmuyo yine de teşekkür ederim 🙏🏻

Melike2535 neden böyle düşünüyorsunuz. Öncelikle stresten uzak durmaniz lazım stres en Büyük etken üzüntü aynı şekilde. Kafanızdan bunu silmeniz lazım olmayacak neden olmasın 18 yıl sonra kendiliğinden hamile kalan akrabam var ki aynı şekilde 8 yılın içinde ben kaldım hamile hemde kendiliğinden. Aşılama oldum tutmadı 3 defa hemde nice ilaçlar kullandım. Tüp bebeğe karar verdik 2023 Kasım ayinda adet olup kan vermeye gidecektim tüp bebeğe başlayacaktık 6 gün gecikmeyle arkadaşımın zoruyla test yaptım normaldede gecikiyordu adetim ben yapmak istemiyordum arkadaşım zorla yaptırdı içine doğmuş gibi ve çift çizgi Allah’tan umudunuzu kesmeyin inşallah rabbim sağlıkla nasip eder. Zamanı gelir sen bile farketmessin olduğunu

Melike2535 sıkma canini 8 ay denedim olmadi icmedigim bitkisel larisimda kalmadi yine olmadi ovasyon testi ile yaptım olmadı ve hic bir sebep yoktu bütün tahlillerim temizdi en son vazgectim cok kafaya takmistim niye olmuyor diye ki ikinciyi dusunuyorduk bir oglum vardı biraktigim ay hamile oldugu ogrendim herşeyin zamanı var rabbim en hayirli zamani bilir Allah büyük zamani var demekki

Melike2535
        Merhaba bende yıllarca sebepsiz yere hamile kalamadım sonra iş hayatıma ara verip stresi azalttım ve havuç ve incir kürü karışımı yaptım düzenli olarak sabah aksam onu 1 er bardak içtim ve o ay hamile kaldım eğer denemediyseniz araştırıp deneyin derim