Melike2535
Merhaba bende yıllarca sebepsiz yere hamile kalamadım sonra iş hayatıma ara verip stresi azalttım ve havuç ve incir kürü karışımı yaptım düzenli olarak sabah aksam onu 1 er bardak içtim ve o ay hamile kaldım eğer denemediyseniz araştırıp deneyin derim

Canım üzülme zamanı vardır herşeyin benimde 7 yıldır olmuyordu erken menopoz dediler amh değerim 0.01 2 tüp Bebek başarısız sonra bir mucize oldu ve kendiliğinden hamile kaldım hiç beklemedigim anda ama işten ciktim ve stresten uzak kaldım inşallah Allah sana da en kısa zamanda nasip eder

Nilay37 nasıl yapılıyo canım ben incir zeytinyağında bekletip yedim olmadı maalesef

Mediha26 stres yuzunden olmadığını düşünüyorum bende ama hayatım cok stresli nasıl azalticam

Melike2535 yaa ne gibi yani ben gttm ablam muayne olrken basmdan geceni anlattm hersyein yolnda oldgnu oda bana dogal tedavi onerdi ayim doldu dolmadi hamile kaldm insallah saglikla ilerler

Melike2535 öyle hiç düşünmeyin rabbim nasip etmiyceği şeyi hayal ettirmez 💜bn de sizin gibi düşündüm anneannem çok kızdı bana dedi gönlünü razı et rabbine karşı bn o şekil yaptim olsada olmasada senden razıyım Allahım dedim Meryem süresi okudum 40 tane çok tedaviye gittim Doktorlar son umut tüp Bebek demişti bn toparlanma istedim o ay zatten hamileymişim bilmiyordum 🙈hiç umudunuzu kesmeyin rabbim büyük 🙏🏻💜

elvangnc muayene ücreti de kadar acaba siz ne zaman gittiniz ve doğal tedavi nedir tam olarak

Melike2535 10 15 tane inciri kesip kaynat suyu baska bir kapta 6 7 tane havucu kaynat bunlar soğuduktan sonra ikisini farklı kapta birleştir sabah aksam iç ben 1 çay bardağı içtim o ay hamile kaldm direk ama öncelikle stresi hayatından çıkar
            Suan bi imtihandasın ve bunu güzel şekilde atlatmaya çalış

Açıkçası ben adeti beklememiştim direk görüp yapmıstm sizde bence direk deneyin derim direk kalamazsanız 2. Ayda yapın hatta