Sedag23 evet canım Serhat hoca yaptı ameliyatımı. İlk acilden giriş yaptım bel ağrım vardı nst ye bağladılar açıklığa bakıp yatış yaptılar yuakrda da bir odada muayene edip farklı odaya aldılar o sırada yanıma kimseyi almadılar telefonu mu falanda yakınıma teslim ettim sonra o odada da nstye bağladılar yarım saat kadar sonra ameliyat önlüğü falan getirdiler giymem için sonra da gelip aldılar hemen aldılar ameliyata . Çok korktum hâliyle üçüncü. Ama anesteziciler falan gayet iyiydi babamı denk geldi bilmiyorum ama anlata anlata uyusturdular naptiklarni anlattılar o sırada bebeğimi çıkartıp bana gösterdiler bile . Hafif üstten baskı yaptılar ama kollaryla onu hissettim cekistirmeleri vs acı hissetmedim birde midem bulandı ilaç veriyolar zaten hemen oda geçti. Sonra diks falan yarım saat toplamda amelîyathanede kaldıktan sonra odaya aldılar ama bebeği cokkkk geç getirdiler 4 saat sonra geldi benden.. odalara geçtikten sonra serumum falan oldu ama tabi sezeryan zor bı süreç uyuşukluk gecince ağrısi başlıyor ağrı kesici vs derken ertesi gün kendi isteğimle taburcu olmak istedim iyikide oldum nöbet değiştikten sonra gelen hemşireler beni kanser etti çok ilgisizlerdi. Onun dışında bir sorun yaşamadım. Ama çok sıkı hastane kimseyi almıyorlar yanına bir refakatçi den başka ziyaretci saati de 6-8 arası akşam o zaman serbest. Odamda tek kişilik denk geldi bana çok temizdi gerçekten herşeyi.. Yemek vs yemedim hastanenin herşey refakatçi ye ayrı hastaya ayrıydı ama biz yiyemedik onlarda temizdi ama 👍🏻