D27777 canım ben bunun için neden yalan söyleyebilirim ki ne gibi bir çıkarım olabilir kendi kendime uydurmuyorum . Suda bir gerçek ki şehir hastanesinin hepsi yeni yıllarini vermiş doktor veya ebe var mı
Kadın doğum hastanesinde yıllarını vermiş ebeler var . Ve arkadaşımda doğumunu orada yaptı serhat hoca dedi diye serhat hoca doğuma girmemiş ama oradaki ebelere ben tanıyorum bu benim hastam demiş ilgili ve alakalilar mis . Ve ayrıca biz pilatese de giderdik cengiz gökçekte gebe okulu var haftada 2 gün gebelere pilates yaptırıyorlar oradan da tanıyorlar . Herşey şans işi biz Cengiz Gökçek beğenmezdik pilates grubu arkadaşlarla Oradan 4 kişi doğum yaptı biri serhat hocanın hastası biri sezeryan oldu diğerleri normal doğum 3 arkadaşım çok memnun kaldı biri memnun kalmadı azarladilar diyor . Şehir hastanesinde 2 3 tanıdığım var doğum yaptı kızın dikisini ters dikmişler normal doğum du makata doğru dikilmis makata doğru dikilmemesi lazım normalde ilgi alaka yoktu diyorlar bende dahil şehir hastanesi düşünüyordum çünkü yeni açılan hastane temiz bakımlı dedim ama arastirinca benden önce doğum yapan olunca en onemlisi serhat hoca öyle deyince şehir hastanesinde vazgeçtim
Üniversite de yaptım iyiki yapmışım hiç pişman olmadım fotoğraflarımq kadar çektiler tabi bende çabaladım pilates topumu götürdüm sürekli spor yaptım onlara hiç yük olmadım ilgililerdi
2 gece yatirdilar hiç problem olmamasına rağmen iğne serum aurekli bağlandı