D27777 Sedag23 ikiside lazer yapıştırma canım içi dikisdir ama göbeğimin altında sadece ince çizgi var lazer yapıştırma yapmışlar fazla belli değil yani
Sedag23 D27777 doktorlar tek bir dikiş türü var o da estetik dikiş diyorlar bende şimdiye kadar yapıştırma diye biliyordum öyle bişey yokmuş
D27777 Sedag23 bilmiyorum ama ben yapıştırma ilkim çok net hatırlıyorum duman çıkıyordu hatta üstten yanık kokusuydu hala resmi duruyo ilk ameliyatmn 😂😂😂
Sedag23 D27777 evet duman çıkıyo 😃 YouTube da izledim ben o duman başka birşeymiş içimizde bişeyi yakıyolar
D27777 Sedag23 aaaa gercekmi şimdi doğuma çok az kala ben video izleyemem izlersem korkudan ölürüm o yüzden doğumdan sonra bı izliyim bunu . Ama ameliyatm ipince bir çizgi 9,10 cm kadar
D27777 Sedag23 ben şehir hastanesi yakınında Geylani mahallesinde oturuyorum annemler beykentte oturuyor 😂 doğumdan sonra bende beykente taşınmayı düşünüyorum bakalım kısmet
Sedag23 D27777 hem göbekten dolayı hem belli mi olmuyor yani 😄 merak ettim tam olarak kaç cm diye kimisi çok kesiliyo
D27777 Sedag23 hatta şuan çektim baktım iki uzun kesim olmuş yeni fark ediyorum demekki aynı yerden kesmemisler
Sedag23 D27777 Allah Allah kız şimdiye kadar nasıl fark etmedin O zaman devlet hastanesi aynı yerden kesmemiştir