Anne1996 Sermec27 bakabilirmisiniz 16 haftalik gebelik doktor 100 de 100 erkek dedi yanilma payi olabilirmi
Anne1996 Senaaltndalll merhaba sizinde ilk erkek bebek soylediklerinde boylemiydi bacak arasi 16 haftalik hamileyim doktor erkek dedi
Senaaltndalll Anne1996 ! Yok o haftalarda bacak arası foto hiç yoktu doktorun dedigiyle erkek diyorduk
Mem Ebiss ay yedim ama hiç etkisi olmadı bizim ki kordonu iki bacağının arasına aldığı için elimiz boş döndük 🥹
Ebiss Mem hadi yaa sizin için kötü olmuş ben ultrason gününü saatini bekleyene kadar heyecandan geberiyorum görmesem böyle olsa ağlardım herhalde cinsiyetni öğrenmeye gittiğimizde sabah olmasını zor bekledim 😂
Kbra-pyrz Anne1996 bence yanılma olmaz cnm pipi besbelli 😃 erkekler zaten normalde erken belli oluyor 16.hafta ve kesin erkek demiş bence de kesin 😁
Anne1996 Kbra-pyrz inshallah cnm 2 kizim var 3 erkek olsun istiyorduk onemli olan tabikide salikli olmasi 🙏❤️
Kbra-pyrz Anne1996 inşallah cnm benimde 1 oğlum var birde kızım olmasını çok istiyorum ama hayırlısı bakalım daha cinsiyeti belli değil allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah en önce sağlıkla tabi 🙏
Aysegll12 Uzgnsrt şuan sıra bekliyorum birazdan gireceğim bende merakla bekliyorum gösterecek mi diye🥰evet çikolata işe yarıyormuş bebek hareketleniyormuş💓
Uzgnsrt Aysegll12 merakla bekliyorum umarım iyi geçmiştir randevunuz ve umarım ogrenmissinizdir cinsiyetini ☺️☺️☺️