Bsk_cb skulentizm kıza benziyor benimde aynıydı çok hareketli 13 haftada kız dedi 💙durusu da sizinle aynı bende kız
busskrmn Ebiss ya ultrasona girmeden ne kadar önce yemek lazım ben 15 dk once yedim ilk girdigimde hareketliydi sonra uyudu uyandıramadık 5 dk once falan mı yemek lazımdı acaba
Ebiss busskrmn ben direk yiyip poşetini çöpe atıp doktorun yanına giriyorum resepsiyonda da yemişliğim var yani bebeğe göre değişiyor sanırım kahve içmek de işe yarıyor diyorlar onu da bi deneyin 🥹
Ebiss Mem hadi yaa sizin için kötü olmuş ben ultrason gününü saatini bekleyene kadar heyecandan geberiyorum görmesem böyle olsa ağlardım herhalde cinsiyetni öğrenmeye gittiğimizde sabah olmasını zor bekledim 😂
Mem Ebiss vallahi bende eşim de çok kötü olduk hatta eşim o kadar heyecanlıydı cebine şeker koymuştu çocuklara dağıttı beklerken 😂😍
Missgod Pembe4242 ewet bebişim hep öyle hiç yüz üstü görmedim😁bide cinsiyeti netlestrsek tamam 👌 öncelik sağlıklı olsun yeter ama insan cinsiyeti de merak ediyor 🙈
Mevasultan1 Eluskonunannesi merhaba köşede 3 çizgi var ya üst üste orada yazıyor rrsim yükle diye sonra resimimi seçin sonra altta kopyala yazar oradan yazılıyor kolay