Kızlar merhaba 29 haftalık hamileyim iki üç gün üst üste bebek hareketler sık ve belirgindi iki gündür de çok az hissediyorum ve aralıklı olarak bu normal mi boyl belli belirsiz hissediyorum korkuyorum biraz

Hulo2105 onu da deniyorum ama yine de hareket yok dün gün boyu hissetmedim gece bikac tekme attı diye hastaneye gitmedim bugün yine hareketsiz

Hulo2105 inşallah öyledir bekliym bakalım biraz daha sadece hani normalmi bigün ck hareketli bir gün çok az olması merak ettim

• Zhrn bunu yanıtladı.

Nlnmtn bende merak ediyorum ama normal gal8ba. 28+5 im dün bebeğim yerinde durmuyordu bugün çok uslu

Zhrn benim de öyle gün boyu hissetmeyince tedirgin oluyo insan

• Zhrn bunu yanıtladı.

Nlnmtn evet malesef tedirgin oluyoruz daha önceki kontrollerde bu durumu sormuştum belki uyuyordur belji arkasi dönüktür h8ssetmiyosun demişti doktor. Geçen hafta ki kontrolde günde 10 hareket sayman gerekir artik demişti. yarın kontrolüm vwr tekrar sorucam bu konuyu. Bazı günler fıldır fıldır geziyo icerde bazı günler de cok güçsüz hareketler ve nadir oluyo

Nlnmtn 28haftalığım bende aynı problemle dün doktoruma gittim herşeyine bakıldı 2gündür hareket etmiyordu ediyor ama çok az ve seyrime şeklindeydi hiç bi problem çıkmadı yetersiz beslenmeden olur dedi başka bişey demedi

Zhrn sor bakalım nedenmis yazarsin burdan

• Zhrn bunu yanıtladı.

Kbra_atss anladım olabilir evet çok yorulunca da etmiyormus bilmiyorum her yolu deniyorum hissedince mutlu oluyorum içim rahatlıyor en azından

Bebege guc verecek seyler yemeyi dene eger yemediysen meyve gibi mesela c vitami tarzinda muzik acabilirsin ben arada yapiyorum tepkisini olcmek icin seslere tepki verebilir bide cok hareket halindeysen dinlenmen iyi olabilir kese sabit durdukca hareket daha cok olur derler sallantidan uyuyormus bebiskolar umarim saglikla gelir 🙏🏻

Nlnmtn olabilir dedi bazı günler arkası dönük olur ya da senin ruh halinden etkilenir dedi stres yaptıkça hareket etmez dedi