Kızlar merhaba 29 haftalık hamileyim iki üç gün üst üste bebek hareketler sık ve belirgindi iki gündür de çok az hissediyorum ve aralıklı olarak bu normal mi boyl belli belirsiz hissediyorum korkuyorum biraz
Bebek hareketleri
Nlnmtn Türk kahvesi ve çikolata dene bakalım o zaman çok hareketleniyorlar
Sakineoncu deneyeyim
Nlnmtn evet malesef tedirgin oluyoruz daha önceki kontrollerde bu durumu sormuştum belki uyuyordur belji arkasi dönüktür h8ssetmiyosun demişti doktor. Geçen hafta ki kontrolde günde 10 hareket sayman gerekir artik demişti. yarın kontrolüm vwr tekrar sorucam bu konuyu. Bazı günler fıldır fıldır geziyo icerde bazı günler de cok güçsüz hareketler ve nadir oluyo
Nlnmtn 28haftalığım bende aynı problemle dün doktoruma gittim herşeyine bakıldı 2gündür hareket etmiyordu ediyor ama çok az ve seyrime şeklindeydi hiç bi problem çıkmadı yetersiz beslenmeden olur dedi başka bişey demedi
Bebege guc verecek seyler yemeyi dene eger yemediysen meyve gibi mesela c vitami tarzinda muzik acabilirsin ben arada yapiyorum tepkisini olcmek icin seslere tepki verebilir bide cok hareket halindeysen dinlenmen iyi olabilir kese sabit durdukca hareket daha cok olur derler sallantidan uyuyormus bebiskolar umarim saglikla gelir 🙏🏻
Nlnmtn bebeğin cok uykucudur korkma
elifozkann umarım öyledir🥰