numix metemom_ Fiyatı görünce şok oldum neden bu kadar uygun 🥺😂 hepsi içinde ve mantıklı. Siz daha kullanmadınız sanırım
metemom_ numix hepsini kurduk puset çok kaliteliydi beşiği de çok beğendim rahat ben oturma odasında kullanacağım çantası da kaliteli geldi bebek arabasını da daha önce yengem kullandığı için biliyordum o da sağlam bir şey ve eksiksiz geldi ayrı ayrı almaya kalksam bana daha pahalıya mâl olurdu gerçekten memnun kaldım
metemom_ huysuz__ gerçekten öyle düşünce yapılarını hiç anlamıyorum puset örtüsü ve minderin nasıl gereksiz bulabilir diye düşünüp duruyorum 😂
Betul-97 metemom_ Geçen bebek için küvet alalım dedim eskiden küvet mi varmış annelerimiz bizi leğen de yıkıyormuş dedi. Annesinde leğen varmış ondan alırız diyor bir bakış attım şaka şaka deyip güldü. Erkekler bilmediği için sorguluyor ama bir şey anlayacağından değil gereksiz para gibi geliyor
metemom_ Betul-97 eşimi anlamıyorum hiç para lafı yapan biri değildi ama bebeğe bir şey almak isteyince karşımda başka bir insan görüyor gibiyim kedime bile ne istersem alırdım umrunda olmazdı anlam veremiyorum
06Canan metemom_ parasını verir giydirdikçe kullandıkça görür bende sormasını isterdim 😂ben anlamam sen nasıl istersen onu al der hiç karışmaz
mutlubibekleyis Benimki de öyle, her şeyini ben tek başıma seçiyorum adeta ancak kıyafet beğeniyor yanımda. Bak şu şu işe yarıyor bu şu işe filan derken aşırı yoruluyorum bir de bebek geldikten sonraki mesaisi var bunun düşün. Yalnız değilsin 🫠
Tutaste_ metemom_ seninkinden beter olur benim kocam yazicaktim yanlış yazmış 😄 aynen bide anlawinin sözüne çok bakıyor bı pok biliyolarmis gibi
metemom_ BirAskMasali1323 puset üstüne koyularak kullanılıyor ama içinin boyutu ayarlandığı için puset olmadan da küçültülüp kullanılabilir hale geliyor