• Gebelik
  • 31. hafta annişleri buraya 💕😍

1. hafta anneleriii buralarda mıı? Nasıl gidiyor yolculuk nasıl? Hazırlıklarınız bitti mi, sağlığınız kontrolleriniz bebişleriniz ne alemde?😍😂

ecmelmirzaogluu 30+6 dün doktor kontrolü vardı kilosu her şey iyi çoğu şeyi aldık bitti sayılır 1 aya kalmaz çantayı hazır ederim bakalım heyecanla bekliyoruz 🥰🐣

ecmelmirzaogluu haftaya kontrol var heyecanla bekliyorum acaba neler olacak diye. Doğumla ilgili şu zamana kadar hiçbir şey söylemedi doktorum belki bu sefer konuşuruz diye ümitliyim 😂 bazıları 32 de ilk nst yapılıyor diyor nst girecek miyim kafamda deli sorular 😂 hastane çantası hazır 🥰 en güzel zamanda gelsin kuzularımız ❤️

dhbetul oyyy ben de senin gibiyim tez canlı analar ahahah afiyetle gelsin susamın 😍 son zamanlarda insan kontrollere daha bi heyecanlı meraklı gidiyor dimi 🥹

Sudelina2 çevredeki tecrübeli herkes 34 e kadar halledin diyor elleri bele almamızın vakti geldi sanırım 😂 Allah yardımcımız olsun

GuzelMelegimm ay inşallah hızlı geçer canım ya gece uykularım gittikçe kötüleşiyor hamile yastığı falan fayda etmiyor artık karnım yan yattıkça iyice ezilmeye başladı 😂

30+2 deyim benşm hiçbirşey hazır değil 1 aya kadar yaparım diye düşünüyorum 😄😄 inşallah bir aksilik olmazsa
          Bebeğim birşeyler yedikten sonra hareketleri hissediyorum ama aşırı hareketli değil bu durum beni tedirgin ediyor aynı sorunu yaşayanlar var mı aranızda çok huzursuzluk yaşıyorum bu konuda geceleri uykumda hiç tekme filan hissetmiyorum sabah kahvaltıdan sonra hissediyorum normal mi sizce bu durum

ecmelmirzaogluu benim Yıkama ütü yerleştirme bitti bir kendi pijama takımı birde depent falan eksiğim kaldı hastane çantasını bayramdan sonra hazırlarım artık bayram haftası kontrolüm var gün verir diye düşünüyorum artık