• Gebelik
  • 31. hafta annişleri buraya 💕😍

ecmelmirzaogluu 30+5 sağlıkla gelirler inşallah hemen hemen herşey hazır hastane cantasi falanda hazır sadcee bebek arabası ve bı kac ufak eksiğimiz kaldi çok şükür elhamdülillah rabbim hepimize sağ salim nasip etsin inşallah 🩷

dhbetul ya hahaha nedir bu anaların kadınların çektiği 😂 çok iyi anlıyorum seni azcık daha diş sıkacağız artık, sıkıntılı ama sebebi çok güzel 😍

Tugcebngl benimde ilk hamileliğim günlerdir kafamda bu var neden aşırı hareketli değil diye içime su serptiniz 🙏🏻🙏🏻 hamilelik hem çok güzel hem endişe korku ile geçen bir süreçmiş
    Hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏻🙏🏻

32 oldum 2.gebelik temmuzun 1i ne gün verdi nts ye gel yarın dedi ama ben bi iki hafta sonra gidicem şöyle bi 34 falan olsun da öyle giderim

ecmelmirzaogluu zor valla son haftalar yoruyor çok otur kalk zaten normal evin işi hiç bitmiyor darısı başına canım benim

Sudelina2 30+6 valla Elimi kaldıramıyorum Yorulyorm Havada etkiliyor beni valla yıkadım utuledim temizce yerlestrdim Çantaya koycaklarida koydum sadece kendime almadm daha hicbisi onalrida öbür ay halledip koycam nolur nolmaz valla 🤣

ecmelmirzaogluu ikinci bebişe hamileyim 🌼 oğlum 16 aylık karnım daki 29 haftalık hiç aklıma bile gelmiyor uygulamaya aydan aya girip ooo bu kadar olmuş mu diye seviniyorum 😁 henüz hiçbir hazırlık yapmadım ama yavaş yavaş başlamam lazım sanırım 🌼🌸🌼🌸

Tarih verenler sezeryan mi olucaksiniz ? Bende 31 haftaliğim normal doğum veya sezeryan beli değil tarih vermez değil mi henüz ?

ecmelmirzaogluu çalışıyorum biraz yorucu oluyor ama başka bir sorun yok çok şükür. Sadece yavaş yavaş doğum korkusu sarıyor arada sırada ama içten içe kendimi gazlıyorum geçiyor😀😀