Melliisaa dönmemisse doktor bekleyelim derse sende ben beklemek istemiyorum dersin alir bayram oncesi senin bebisi çünkü 9 gun bayram tatilinde senin 39 haftan olmus olcak oda risk ne gerek var okadar beklemeye
Gaziosmanpaşa asya hastanesi
MahurunAnnesi yani birisi sikayet maksadinda soylenenden çok daha fazla ücret aldılar doğum sonrası çıkarken 26 27 bin gibi bir rakam yazmıştı bende o yüzden vazgeçmiştim ordan açıkçası ama dediğiniz fiyatlar şuan gayet uygun gibi
Cihangir09 bende almadilar sadece ekstra doktoru mesai disinda diye özel cagirttim onun bedelini almislardi simdide o 2 bin felandir muhtemelen bide öyle bir durumda şikayet ediliyor kanun cikti son zamanlardan sonra hastane doğum ücreti disinda fazla ucret talep ederse sikayet edip size geri odeme yapiliyor ztan devlet ödeme yapior sgk karsiliyor tum masraflari nerede yaparsaniz yapin alabilirsjniz fazla ücreti aklınızda bulunsun
Oğuz hoca takipliyim ikinci doğumum olacak , ilk doğumu da orada ebru hanımda gerçekleştirdim hastaneden memnunum Oğuz bey aşırı nezaketli konuşkan harika bir adam fiyatlar da uygun
MahurunAnnesi ay 38 tam bayram bitişi 19una geliyor 😂🙁
Asyada doğum yapıcaksan kesinlikle oğuz hocaya gitmeni tavsye ediyorum
Melliisaa yarın gıdıyorum son kontorulm aygun hocaya cok memnunum😇
MahurunAnnesi ay bende cok memnunum aygun hocaya gıdıyroum dogumum olucak 40haftadayım yarın son kontorulm bakalım
Melliisaa hayırlısı olsun artık doktorla konuşursunuz günü netlestirir doktorun belki sezeryan degilsindir normalide sıkıntı ne zaman gelcegi hic belli olmuyorlar 41 e kadar bekletirlermis 😆
MahurunAnnesi ayy yoruluyorum ya hayırlısı olsun ama doğurak çıksın aradan hayırlısı bakalım 2 haftaya gideceğim 🙏😂
zeynep9898 hadi yaa sağlıkla alırsınız insaAllah kucagjniza bebisinizi senin bebis çıkmamda çıkmam diyor 40 a kadra durmuş yeri rahat galba😄
Melliisaa bende öyleyim benim birde oğlumla ilgilendiğim icin ekstra bir yorulma gerçi onun sayesinde vakit geçiyor günler geciyor yoksa şu son 1 ay hic cekilcek gibi değil kıyafetlerini hazirladim arada dolabina bakiyorum kiz cocuk kiyafetleri ya cıvıl cıvıl içini açıyor insan doğurmak istiyor bende hevesliyim nedense iki çocuklu anne olmak için sabirsizlaniyorum❤️🥰
MahurunAnnesi mutlaka gittiğinde öğrenip bilgi ver lütfen oğuz hocanın adını çok duyuyorum oraya gitmek istiyorum doğum yaptığım hastane esenlerde avicenna hastanesi bende gopta küçükköyde oturuyorum asya hastanesi yürüyerek 5 dakika eşim sürekli iş gereği şehir dışına çıkıyor 3 yaşında da oğlum var esenlere toplu taşıma ile gidip gelmek zor olur
armanbebekk evet iyi olmuş ev hastane yakınlığın ya oğuz beyi arkadasim önermişti ben ilk gun Aygün hanıma gidince bida memnun kaldim bide erkek istemedim doktor olarak hayırlısı olsun çok duyuyorum bende memnuniyet çok fazla en cok hastalar oguz beyin genelde muayene sırasında görüyorum☺️
2019da ebru hanımla doğumumı yapmıştım 2.hamileliğim aygün hnm takipliydi düşük yaptım nisan ayında ben genel olarak memnunum hastaneden
MahurunAnnesi evet çok talep var kuzenimde oğuz beyde yaptı doğumunu ilgi alakasından inanılmaz memnun sadece kafamı karıştıran şey diğer sancı çekicek olanlarla beraber sancı çekmek korkutuyor beni 😂 ilk doğumumda hiç bişwy anlamadan apar topar yatışım yapıldı ve sancı anlarımı da hatırlayınca sadece ailem yanımda olsun istiyorum 🤷
MahurunAnnesi anladım teşekkür ediyorum sırf o yorum yüzünden Asya’dan vazgeçip GOP ekotoma geçmiştim ama Asya’ya başlayacağım sanırım sağolun ☺️
Cihangir09 hayırlısı olsun rica ederim
armanbebekk ben aksam dokuzda hastaneye girip 4 saat sancı ile doğurdum çok uzun süreli durmadım o ilk saat hastalar ile ayni yerdeydim bir düşük riski hasta vardi birtane hafif sancisi olan nstye baglanan hasta vardi birde bendim sonra baktım böyle olmuyor rahat bağıramiuordum hastalari korkutmamak icin 😁😂 eşimi istedim yanimda onalrda dogumhaneye cektiler gel burda rahat edersin eşin destek versin dediler ben o yüzden odada degildim ama ayri yerdeydim esimle. hak yemeyim benim açımdan iyidi 😄 inşaallah haziran sonu temmuz basi gibi ikinciyi alcam kucağıma bakalim ne yaşıcam
MahurunAnnesi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah 🤗 kontrole gittiğinizde öğrenip banada bilgi verirseniz sevinirim