Hoşgeldin 34. Hafta 🎀
Benim de 34+1 bugün. Ama halen çok hareketli. Güm güm tekmelerle bütün vücudum sarsılıyor bazen 😅
Uzun zamandır geceleri de pek uyuyamıyorum sürekli hareket edip tekmelediği için.
Hafta olarak ilerledik sayılır artık, uykusuzluk ve yorgunlukla birleşince iyice halsizlik oluyor.
Selinmoon bende 34üm 🥹 Bayramdan sonra bu zamana nasıl geldim bir ben bir Allah bilir. Sağlıkla gelsin kızım 🙏 Ev temizliğine yavaş yavaş başladık eşimle. Valizi de bu hafta içi hazırlayacağım. Herşey yıkanmış ve ütülenmiş şekilde. 36. Haftada da buzluk hazırlığına başlayacağız bir aksilik çıkmaz ise 🥰
elmaelmaelma yaa vallahi bizim ki çok nadir acıtıyor canımı artık uslu 😂 eşim sabah uyanınca dokunmuş çok hareketliymiş ben öyle uyuyordum 😆 bir şey kalmadı az daha sabır 😍
Busragokhan0911
Ay hadi bakalım, bende Çantayı hazırladım ev temizliğine de ay sonu başlayacağız arkadaşlarım yardımcı olacak . İnan daha bugün buzluk hazırlığı için annemle konuştuk sanırım onu da yakın zamanla halledeceğiz bir aksilik olmazsa 😍🙏
Selinmoon
32 . Haftamdayım bu sabah bir acı ile uyandım rahmim yukarı doğru çekildi tam anlamıyla böyle oldu ve bel agrısı dinmedi 3-4 defa uykudan acı ile uyandım. Sizde de oldu mu ?
Kocagoznurrrr27 idare ediyoruz biz de ya . Neden öyle oldu acaba sizin ?
Selinmoon 34+1 ara ara mide sorunlari yaşıyorum bu hafta ağırlaştım eskisi gibi rahat hareket edemiyorum şükür hersey çok güzel gidiyor sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi🥹
Selinmoon
Hiç bilmiyorum balkonu yikadim acaba ondan mi diyorum ama boyle bir aci görmedim bende
Kocagoznurrrr27 ay olabilir dikkat et lütfen