Ozgednc Selinmoon Artık baya kasilmalarim oluyor özellikle akşamları,duşa girince rahatlıyorum senin nasıl ?
Busragokhan0911 Selinmoon bende 34üm 🥹 Bayramdan sonra bu zamana nasıl geldim bir ben bir Allah bilir. Sağlıkla gelsin kızım 🙏 Ev temizliğine yavaş yavaş başladık eşimle. Valizi de bu hafta içi hazırlayacağım. Herşey yıkanmış ve ütülenmiş şekilde. 36. Haftada da buzluk hazırlığına başlayacağız bir aksilik çıkmaz ise 🥰
Kocagoznurrrr27 Selinmoon 32 . Haftamdayım bu sabah bir acı ile uyandım rahmim yukarı doğru çekildi tam anlamıyla böyle oldu ve bel agrısı dinmedi 3-4 defa uykudan acı ile uyandım. Sizde de oldu mu ?
Selinmoon Ozgednc arada evet benim de oluyor , bebiş büyüdü sanırım artık eskisi gibi hareketli değil . Biraz daha sakin . Onun dışında idare ediyoruz
Ozgednc Selinmoon Hareket edince de kasılma şeklinde oluyor demi :) benimkide öyle hareketleri azaldı o tekmeler falan pek yok artik
elmaelmaelma Benim de 34+1 bugün. Ama halen çok hareketli. Güm güm tekmelerle bütün vücudum sarsılıyor bazen 😅 Uzun zamandır geceleri de pek uyuyamıyorum sürekli hareket edip tekmelediği için. Hafta olarak ilerledik sayılır artık, uykusuzluk ve yorgunlukla birleşince iyice halsizlik oluyor.
Selinmoon elmaelmaelma yaa vallahi bizim ki çok nadir acıtıyor canımı artık uslu 😂 eşim sabah uyanınca dokunmuş çok hareketliymiş ben öyle uyuyordum 😆 bir şey kalmadı az daha sabır 😍
Selinmoon Busragokhan0911 Ay hadi bakalım, bende Çantayı hazırladım ev temizliğine de ay sonu başlayacağız arkadaşlarım yardımcı olacak . İnan daha bugün buzluk hazırlığı için annemle konuştuk sanırım onu da yakın zamanla halledeceğiz bir aksilik olmazsa 😍🙏
Kocagoznurrrr27 Selinmoon Hiç bilmiyorum balkonu yikadim acaba ondan mi diyorum ama boyle bir aci görmedim bende
Scelikler Selinmoon 34+1 ara ara mide sorunlari yaşıyorum bu hafta ağırlaştım eskisi gibi rahat hareket edemiyorum şükür hersey çok güzel gidiyor sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi🥹
Tugce-K Selinmoon 34+0 olduk🌸 kızımın hareketlerinde azalma yok, hala hareketli ama acı verecek düzeyde değil 🥹Hala işe de gidiyorum. Bi ağrım sızım yok o yüzden bu şekilde devam ederse 37’ye kadar çalışmak istiyorum🙏🏻 Bakalım diğer haftalarda değişim olcak mı bekliyorum🤩🤩
Selinmoon Tugce-K ay maşallah bizim ki biraz durgunlaşmış 😂 ama tepki veriyor hemen çok şükür. Size de helal olsun ya hala çalışıyorsunuz