Kızlar buraya bakar mısınız ikiz gebeligim var bugün 37 ci hafta ya girdik saat 4 ten beri sancım var mide bulantısı da çok acile gitsemi şimdi bana yardım ci olur musunuz
Doğum sancısı ikiz gebelik te
Nimet_27sumer27 doktorunla konuştun mu? O sana yapman gerekeni söyler nişan falan bir şeyler geldi mi
Nimet_27sumer27 mutlaka gitmelisin eğer doktoruna ulaşabiliyorsan ona ulas yoksa git baksınlar onlar haber eder
Zeynep299 nişan falan yok sadece adet sancısindsn biraz şiddetli ve bel ağrısı var devlet hastanesi gidiyor um ye doktor numarası yok sezaryen dediler bebekler tersti geçen hafta
Yazmelegi_ normal de benimki ler de nişan olur bunlarda olmadı biraz beklim duş falan alsam mi yoksa şimdi mı gıdım çok tedirginim ya
Nimet_27sumer27 hepsinde aynı olmayabilir bence git için rahatlasın en azından
Yazmelegi_ öyle yapım ben çok teşekkürler 🌸
- Düzenlendi
Nimet_27sumer27 rica ederim sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
Yazmelegi_ amin inşallah cümlemizin 🤲
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz 😇 haftan çok iyi
Nimet_27sumer27 naptınız merak ettim🌸
Yazmelegi_ teşekkürler ya duş aldım biraz iyi geldi sancılar hafifledi biraz o yüzden gitme dim yarın gidicem kendi doktoruma bugün doktor um olmadı gi için yinede akşama doğru şiddetli olursa mecbur gidecez
Mrvylmz61 hadi inşallah doktorum pazartesi gel dedi zaten
Nimet_27sumer27 inşallah olmaz kendi doktorunuz görür ❤️
Yazmelegi_ valla şimdi gidecez acile ne olur ne olmaz dedim birde gebelik şekeri im de var tekrar sancılar başladı
Nimet_27sumer27 inşallah bir sıkıntı yoktur
Yazmelegi_ hadi inşallah hayırlı si olsun biraz korkuyorum açıkça si
Nimet_27sumer27 naptınız ne dediler
Yazmelegi_ valla yarın tekrar gelin dediler sezaryen için gün verelim dediler
Yazmelegi_ bu arada çok teşekkürler beni sorduğunuz için ya Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌸🤲