Nimet_27sumer27 Kızlar buraya bakar mısınız ikiz gebeligim var bugün 37 ci hafta ya girdik saat 4 ten beri sancım var mide bulantısı da çok acile gitsemi şimdi bana yardım ci olur musunuz
Zeynep299 Nimet_27sumer27 doktorunla konuştun mu? O sana yapman gerekeni söyler nişan falan bir şeyler geldi mi
Yazmelegi_ Nimet_27sumer27 mutlaka gitmelisin eğer doktoruna ulaşabiliyorsan ona ulas yoksa git baksınlar onlar haber eder
Nimet_27sumer27 Zeynep299 nişan falan yok sadece adet sancısindsn biraz şiddetli ve bel ağrısı var devlet hastanesi gidiyor um ye doktor numarası yok sezaryen dediler bebekler tersti geçen hafta
Nimet_27sumer27 Yazmelegi_ normal de benimki ler de nişan olur bunlarda olmadı biraz beklim duş falan alsam mi yoksa şimdi mı gıdım çok tedirginim ya
Nimet_27sumer27 Yazmelegi_ teşekkürler ya duş aldım biraz iyi geldi sancılar hafifledi biraz o yüzden gitme dim yarın gidicem kendi doktoruma bugün doktor um olmadı gi için yinede akşama doğru şiddetli olursa mecbur gidecez
Nimet_27sumer27 Yazmelegi_ valla şimdi gidecez acile ne olur ne olmaz dedim birde gebelik şekeri im de var tekrar sancılar başladı
Nimet_27sumer27 Yazmelegi_ bu arada çok teşekkürler beni sorduğunuz için ya Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌸🤲
meliketwinbaby Nimet_27sumer27 geçmiş olsun haftanız çok iyi benimde ikiz gebelik hakkında hayırlısı 🤍 ne yaptınız peki şu an ne durumdasınız ya da gittiniz mi ne dediler ?